Milyen munkaköröket, munkahelyeket ajánlotok?
Nem értek semmihez (specializáció nuku), vannak iskoláim, de manapság csak az tud elhelyezkedni, aki fideszes...
Bármilyen tipp jöhet, akár irodai, akár könnyű fizikai munka.
Gyárakat kizárom, mert full fideszes mind és orrba-szájba bsszk ki/át az embereket. Élelmiszerüzletek kizárva, kisebb helyekre meg azért nem vennének fel, mert nem nő vagyok.
Mik vannak még, amik valóban létező állásokat kínálnak? (Programozással hagyjatok, megpróbáltam, de nekem magas.)
Rakj félre egy féléves tartalékot, addig tanulj németül ès próbálj Sopronból melót szerezni asuztriaba ingazással
. Ha nem vagy első melónál válogatós akkor gyorsan talalhatsz. Ilyen szakképzettség nélküli munkákkal itthon meg Budapesten is lehet, hogy csak 250 ezret keresel, de az osztrákok hoz ingázva lehet ez akár 1500 euro is havonta, évi 14 x. Nem hiába dolgozik innét a fél környék kint
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!