Ha egy álláshirdetés azt írja, hogy home office lehetőség van, akkor be sem kell járni?
#3: Hát én pedig elég sok olyan hirdetést látok, ahol full homeoffice van. Én 3 év tapasztalattal is teljes homeoffice-t kaptam, az egész interjú online volt, kamera nélkül.
A hibrid munkavégzés a lehető legrosszabb megoldás. Gyakorlatilag előnye nincs, csak hátránya.
#6: A HO-nak pont az a lényege, hogy otthonról dolgozol, megspórolod az ingázást, megspórolod a benti étkezést, mert pl tudsz főzni, át tudsz venni csomagot, ha rendelsz valamit és az egész kiszámítható.
Ha kötelezően be kell járni heti 2 napot, akkor ez az egész borul, de a munkavégzés hatékonyabb biztosan nem lesz. Szóval: vagy kelljen bejárni és ennyi, vagy (és inkább ez a jó) legyen full HO. Semmi értelme a hibrid rendszernek, max olyan helyen erőltetik, ahol mikromanagelni akarák az embert és a főnök mindent ellenőrízni akar. Na hát olyan helyre nem mennék dolgozni.
Egyetem alatt is teljesen home-officeban dolgoztam és most, végzés óta is teljesen home-officeban dolgozom egy másik helyen.
Semmi köze a tapasztalatnak ehhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!