Ausztriában mekkora bért érdemes elfogadni végzettség nélkül végezhető munkára?
Figyelt kérdés
Pl azt láttam, hogy szobalány pl 1700 bruttó, mosogató 2000 bruttó, de ingyen szállással, stb. Ezek mennyire jó bérek? Facebook csoportokban eléggé megy a kritizálás az 1700-2000es bérekre.2022. júl. 19. 10:02
11/15 A kérdező kommentje:
Vízi, de tiszták :D
2022. júl. 19. 12:52
12/15 anonim válasza:
Haveromék pár hónapja mentek ki Ausztriába, ráadásul élelmiszeriparba. Kb. 700 ezer ft-nak megfelelő összeget keresnek (1700-1800 euró) nettóban. Szállást kb. 200 euróért biztosít nekik a cégi, kajálni meg nyilván tudnak ott. Ráadásul 13-14. havi fizetés is van. Mindenképp jobban jár az ember az ottani minimálbérrel is akár (feltéve, hogy van ingyen, vagy olcsón szállás), mint itt akár a minimálbér 2-3 szorosával.
13/15 anonim válasza:
Én is kiakarok menni szeptembertől
15/15 anonim válasza:
Hát remélem csak mindenki basztat mert hát németül nem tudok meg ugye szobalánnyal kezdek ami nettó 1500 euró " szarabb" helyen de van ahol 1800.-at is adnak. Kint biztos szar fizu meg annak aki 10 éve kint van,de nekem a mostaninál 3* os fizu.főleg h van szállás + 3* étkezés.
Akár az egészet is félre tudom tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!