Ausztriában mekkora bért érdemes elfogadni végzettség nélkül végezhető munkára?
Ha megkéne élned ott belőle, úgy lehet nem lenne jó. Ingyen szállással + étkezéssel szerintem eléggé jó pénz ez.
Egyet tanulj meg, amit facebookon, gyakorin olvasol, az távol áll a valóságtól általában.
Hát figyelj, én nem élek kint, rokonaim élnek kint.
Az egyik vendéglátásban, az az előbb leírt téma, szezonmunka, ingyé szállás+kaja, pénztkölteni elég nehéz a hegyekben, hacsak nem szeretsz sportfogadni.
Másik meg kint él a párjával, itthon kb vegetáltak, kint is valami minmál/minimumbéres melójuk van, viszont:
ketten keresnek a fent említett összegeket, 13-14. havi fizu, élelmiszerárak szerintem most már itthon drágábbak (fizetésarányosan pláne), albi egy kisebb városban van, tehát kicsit drágább mint egy pesti panel.
Nem azt mondom, hogy úgy élnek, mint orbán rachel, de az itthoni kilátástalansághoz képest fényévekre.
Egyedül mindig nehezebb lesz, hacsak nincs valami sztár végzettséged (mérnök, IT, orvos), ahogy itthon is.
Nincs valami haverod, rokonod akivel kimennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!