Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriában mekkora bért...

Ausztriában mekkora bért érdemes elfogadni végzettség nélkül végezhető munkára?

Figyelt kérdés
Pl azt láttam, hogy szobalány pl 1700 bruttó, mosogató 2000 bruttó, de ingyen szállással, stb. Ezek mennyire jó bérek? Facebook csoportokban eléggé megy a kritizálás az 1700-2000es bérekre.
2022. júl. 19. 10:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb minimálbér, betanitott munkára szinte mindenhol ennyit kap az ember.
2022. júl. 19. 10:30
 2/15 anonim ***** válasza:
hát nyílván minimálbér, de sokkal jobban jár, ha szállást is ad mellé.
2022. júl. 19. 10:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkéne élned ott belőle, úgy lehet nem lenne jó. Ingyen szállással + étkezéssel szerintem eléggé jó pénz ez.

Egyet tanulj meg, amit facebookon, gyakorin olvasol, az távol áll a valóságtól általában.

2022. júl. 19. 10:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) És mi lehet a reális, amiből normálisan meg lehet élni? Nincsenek nagy igényeim, viszont egyedül szeretnék lakást bérelni, nem másokkal osztozva. Ez fontos
2022. júl. 19. 10:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én nem élek kint, rokonaim élnek kint.

Az egyik vendéglátásban, az az előbb leírt téma, szezonmunka, ingyé szállás+kaja, pénztkölteni elég nehéz a hegyekben, hacsak nem szeretsz sportfogadni.

Másik meg kint él a párjával, itthon kb vegetáltak, kint is valami minmál/minimumbéres melójuk van, viszont:

ketten keresnek a fent említett összegeket, 13-14. havi fizu, élelmiszerárak szerintem most már itthon drágábbak (fizetésarányosan pláne), albi egy kisebb városban van, tehát kicsit drágább mint egy pesti panel.

Nem azt mondom, hogy úgy élnek, mint orbán rachel, de az itthoni kilátástalansághoz képest fényévekre.

2022. júl. 19. 11:41
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Egyedül mindig nehezebb lesz, hacsak nincs valami sztár végzettséged (mérnök, IT, orvos), ahogy itthon is.

Nincs valami haverod, rokonod akivel kimennétek?

2022. júl. 19. 11:45
 7/15 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos, egyedül tudok csak menni.. :/ Illetve 2 kis háziállatkámmal.
2022. júl. 19. 11:48
 8/15 anonim ***** válasza:
A háziállatok (nem tudom mik pontosan), lehet kicsit megnehezítik a keresést.
2022. júl. 19. 12:16
 9/15 A kérdező kommentje:
2 teknős :) Terráriumban vannak, itthoni albérleteknél nem volt gond :)
2022. júl. 19. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:
jah, azok szerintem sehol se lesznek :D Főleg a görögteknős
2022. júl. 19. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!