Pályakezdő közgazdásznak csak nekem tűnik irreálisan magasnak bruttó 650 ezer forintos fizetés? Ráadásul nem is Budapest, hanem vidéki város.
Figyelt kérdés
Ennyit írtak az álláshirdetésben. Bruttó 650 és oda van írva az is, hogy pályakezdő.2022. júl. 17. 00:56
11/17 anonim válasza:
Hehe. Klasszikus jutalékot "állás"
13/17 A kérdező kommentje:
Nem értem
2022. júl. 17. 19:42
14/17 anonim válasza:
Ide figyelj, ha te tényleg közgazdász vagy, akkor diploma van. Ennyire nem lehetsz butus, hogy nem látod át ezt a hirdetest! Vagy mit tanították abban az iskolában 3es fel évig? ( Én is közgazdász vagyok, bge, és egyetem alatt csak neki én dolgoztam, nekem sem volt tapasztalatom más. De bakker, egy jutalékot, balek kerestetik munkát azért felismertem!) Mi az ami miatt neked - közgazdászkent! - nem egyértelmű, h ez paraszt vakitas?
15/17 anonim válasza:
Neki én dolgoztam = mekiben dogloztam
Hülye autokorrekt.
16/17 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy pályaválasztás előtt állok. Nem vagyok közgazdász, még csak tervezek egyetemre menni.
2022. júl. 17. 21:38
17/17 anonim válasza:
Bocsánat, most látom. Tényleg leirtad a 9es kommentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!