Szerintetek ez jó befektetés?
Jól csinálja a férjem?
8 éves a gyerekünk, havi 30-at félre rak neki. 10 a start számlára, 10-ből bitcoint vesz és 10-ből valamilyen részvényt Revoluton (ilyesmik, mint Apple, Tesla, szóval nagy amerikai tech cégek).
Akiknek mondta altalában huzogatják a szájukat, hogy 10 év múlva a forint keveset fog érni, a bitcoin most se ér semmit, tőzsdén meg nagyokat lehet bukni ha jön egy válság.
A Babakötvény mindenképp jó dolog, mindig az előző évi infláció fölött kamatozik, a legjobb állampapír.
Ha több nagy cég részvényét veszi, akkor összességében szinte biztos, hogy nyerni fog rajta hosszú távon, ezeknek a cégeknek az árfolyama, ha néha csökken is, hosszútávon emelkedik.
A bitcoinnak van a legnagyobb rizikófaktora, de szerintem most kell venni, amikor ennyire alacsonyan van az árfolyama, mert ha konszolidálódik a világgazdaság, újból erősödni fog, és akár megsokszorozható a most belefektetett pénz.
A bitcoin olyan, mintha feltenné rulettre. Szerinted jó ötlet?
Én az enyémeknek havi 20at rakok a babakötvénybe.
Köszi a válaszokat, megkérdezem konkrétan melyekből vesz, ha jól tudom 5 féle részvényt.
Bitcoin nála már régi "szerelem", veszegeti egy ideje, csak mindig eladta amikor pluszban volt, most hosszútávra akarja.
Alphabet, Amazon, Apple, Berkshire, Meta, Microsoft, Tesla.
Ezt írta. Szóval nem öt, hanem hét féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!