Mikor illik kitenni LinkedInre ha felvettek valahova?
Én is próbaidő végén, de van, aki már előtte kiírja, hogy mennyire happy meg grateful, - stb Linkedin túlfényezett szöveg -, hogy jövő héten az XY helyen kezd.
Most már sztem ne vedd fel, ha kint van, az nem professzionális.
Nyugodtan maradjon.
Mi 10-en kezdtünk egyszerre, a tréning után ahogy aláírtuk a szerződést a legtöbben már írták is ki. Én 6 hét tréning után 2 hetet dolgoztam, majd kiraktam. Kit érdekel.
Próbaidő után is ugyanúgy kirúghatnak bármikor, csak annyi hogy meg is kell indokolniuk. Ennyi erővel sose írd ki, mert ha nem kellesz úgyis találnak valami elfogadható indokot, tök mindegy.
Én gyakornok vagyok most (egyetemi kötelező gyakorlat) és a vége felé tervezem ki rakni.
Nem, mert addig félnék kirugnának vagy mert ott hagynám. Szimplán csak ezzel jelzem majd a cégnek (ha egyátalán észre veszik vagy érdekli őket), hogy vége van a gyakornokiságomnak és emiatt elkezdem frissíteni az önéletrajzomat. Tehát kész vagyok lelépni ha nem megfelelő értékben növelik meg az fizetésemet.
Főállásnál szerintem 1 hónap után kiraknám. Ha próbaidőben ki is rugnak, max leveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!