Szerintetek mikor fog megállni a forint értéktelenedése?
21: " A valóság az, hogy az ukrán hrivnya konvertibilitását megszüntették és a dollárhoz kötötték."
Hazudsz Fidkány!
Ugyanúgy mérik a hrivnyát is, és az árfolyama emelkedett még a forinthoz képest is!
Ez tény.
Cáfolhatsz...
Idézem akkor a telexet.
"Ez az összehasonlítás azonban fals, mert a hrivnya konvertibilitását a háború kitörése után nem sokkal erősen korlátozta az ukrán kormány, az árfolyam azóta lényegében a dollárhoz rögzített, és ugyan az ukrán jegybank többször bejelentette, elképzelhető, hogy újra a szabadon lebegő árfolyam felé lépnek, erre eddig nem került sor."
" hrivnya konvertibilitását a háború kitörése után nem sokkal korlátozta az ukrán vezetés, ez nem volt eléggé hangsúlyos. A hibáért olvasóink elnézését kérjük."
Inkább te nézz utána a tényeknek. Bár ilyen elvakult libsikkel mint te nincs értelme vitát folytatni, a valóság soha nem érdekelte őket.
Egyébként meg nem mondtam hogy Orbánék mindent jól csinálták, lehetett volna jobban is. De erről hogy ide oda rángatják a forintot nem ők tehetnek.
Ha nem forintunk, hanem eurónk lenne, akkor senki nem tudná rángatni!
24: én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy az MNB nem a lángelmék gyülekezete, de akkor mi a francot mér, és hoz nyilvánosságra - nem a dollárhoz, a forinthoz viszonyítva?
Utolsó, te ostoba fajankó.
Én is Ausztriában dolgozom, de miért is lenne jó a forint gyengülése ? Azért, hogy amikor évente egyszer hazamész, rázd a rongyot a legatyásított ismerősök előtt? Gratulálok, elárulom nem jársz jól, maximum nem jársz szarul sem .
Orbánék sok minden jól és sok mindent szarul csinálnak, de az tény, hogy a forint gyengülése nekik köszönhető. Illetve a választások előtti sok ingyen pénzt majd most szedik vissza, hiszen valahonnan kell … de elmennek a jó édes ne mondjam hova, amikor a rezsi áràt 6* áron adjàk egyik hónapról a másikra. Itt már nem csak az áramról és a gàzról van szó, hanem a propaganda hazugságaik eszméletlen vissza taszítók.
Én azt mondom, takarodjon a Fidesz es az egész bal oldal karöltve a büdös fenébe, egy új ember es pàrt kellene aki valóban a népet szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!