Ki keres jobban ezen hivatások közül?
#8 tehát a cég fent van LinkedIn-en, hirdetnek nyitott pozikkal, a fizu "full publikus cegen belul is, kivul is", de nem írhatod le a cég nevét?
Azért ezt jobban kitalálhattad volna :)
Oszinten fogalmam sincs h hany evig nem szabad a cegek nevet feltuntetnem es mivel csak 3 eve vagyok contractor nem hiszem hogy eleg reg lenne. A jogi dolgokhoz nem ertek sajnos, de ez mindket szerzodesben ki volt emelve es kulon is felhivtak a figyelmet ra ugyhogy nem fogok leirni semmit. Ha tetszik jo, ha nem ott a linkedin. Semmibe se kerul hogy utana jarj te magad, 2 perc jelentkezni egy allasra es a legtobb helyen egybol egy NDA-val kezdenek mielott barmi szakmai dolog lenne. Recruiter koron azert eleg sima atmenni. Nekem mar abban az NDAban is benne volt ez.
Lehet az is hogy mivel csak ezt a ket ceget lattam ezert teves kovetkezteteseket vonok le. Darknetdiaries alapjan 5-10 de akar meg hosszabb ideig tarto NDAk is vannak, szoval tenyleg nem kockaztatok
15-ös vedd már észre magad. Már csak azért is bődületes baromság a kitalációd, mert így a CV-den sem tüntethetnéd fel a korábbi munkahelyeidet, nem írhatnád ki LinkedIn-re stb.
Nincs ilyen semelyik cégnél, normális ember alá sem írna ilyen szerződést :D
#17 a contractor allassal es a fizetessel semmi gond nincs, az teljesen hiheto (meg sem kozelitik a top cegek alkalmazotti fizeteseit), valoban sok ilyen van.
Nem az a nevetseges, hanem a hazugsagaid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!