Vácon a Conti, Zollner, Samsung, vagy valami más? Melyikről mit tudtok, ajánlanátok, lebeszélnétek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 14:21
1/15 anonim válasza:
Samu Gödön van, de a másik kettő talált.
Conti, Zoller a helyi és kistérségiekkel van tömve, a Samu pedig ukránokkal. Mivel nem írtad, így gondolom biorobot munkakörbe mennél szalag mellé. Olyan ismerőseim ugyan nincsenek, de mérnök aki volt az a Zollnert preferálta.
2/15 A kérdező kommentje:
Biorobotnak semmiképpen, ott primitív emberek vannak úgy hallottam.
2022. jún. 29. 15:43
3/15 anonim válasza:
Az össze gyárban primitív emberek vannak a soron.
4/15 anonim válasza:
Boronkay technikumot végeztem, ennyi rálátásom van, én hallomásból úgy tudom, hogy a Zollnert mindenki szereti, a Samsungot meg szinte senki, a Conti meg egykutya.
A Samsungban kelet-ázsiai fegyelem és munkamorál van, ami nagyon kemény még a német cégekhez képest is.
5/15 A kérdező kommentje:
Zollner rosszul fizet, nem?
2022. jún. 29. 16:52
6/15 anonim válasza:
Keresztapám a Contiban dolgozik, szerinte jó hely, elég jó a fizu és a főnökei is rendesek.
7/15 anonim válasza:
zollner vicc, conti meg a masik
8/15 A kérdező kommentje:
Zollnerben állítólag nettó 300 van de ez elég hihetetlen egy biorobot melósnak.
2023. jan. 2. 13:53
9/15 anonim válasza:
Budapest mellett vagyunk, Váctól pár kilométerre mezőgazdaságban gépkezelőként 4-600 között is fizetnek, nem tűnik olyan soknak.
10/15 A kérdező kommentje:
Ok azok nehézgépek, itt meg kapsz egy behajtót.
2023. jan. 2. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!