Adatmérnökként bruttó 450.000 forint milyen fizetésnek számít programtervező informatikus diplomával?
Első munkahelyem, szakmai gyakorlatot leszámítva tapasztalat nélkül vettek fel ennyiért. Viszont fél éve ott vagyok, egész jól belejöttem, de nincs fizetés emelés. Kollégáim, akik két éve ott vannak még mindig ugyanannyit kapnak, mint amennyivel felvették őket.
Az egész cégnél négyen vagyunk ilyen pozícióban, de egyedül nekem van meg a diplomám, a többiek vagy levelezőn csinálják még vagy félbehagyták.
"Igen, Senior-okat leszopjak, de egy semmihez sem értő, pályakezdőt senki sem akar. De látszik hogy fogalmad sincs a területről."
Neked nincs te gyökér. Egyetemről kiszedik az infós hallgatókat akkora hiány van. Ennyire gyík ne legyél már pls. Olyan szinten hiány van bármilyen épkézláb infósból aki két retek billentyűt le bír nyomni, hogy már aki informatikusnak kamuzza magàt is lassan felveszik bárhova xdd
Xddd ikszde
Ne kamuzzal mar, olyan szinten nehez tesztkerdeseket szoktam kapni, hogy 200 megoldott leetcode kérdés után is pislogok.
Van több fullstack projektem is.
Én nézelődök rosszul?
Vagy mit csinálok rosszul? :D
#9 a programtervező informatikus az egész világon a top 3 diplomák között van. Ezzel több százezertől több milliós fizetést lehet elérni, egyik szakma se fizetne ennél többet.
Csak nem szabad elfogadni ilyen alacsony fizetési ajánlatot, és pár év alatt még itt Magyarországon is milliós fizetést kap aki ennek tanul.
#15 Azt ugye tudod hogy a proginfo diploma nélkül is lehetsz fejlesztő? :D
Jó példa erre én, nekem gazdasági diplomáim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!