Aki pedagógiai asszisztens általános iskolában hogyan telik egy nap, mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Ősztől én is az leszek, viszont csak érettségim van, de támogatják a tanfolyam elvégzését. Így én nem kapok annyit se gondolom? 172ezer nettó ha jól olvastam.#Pedagógiai asszisztens,
2022. jún. 23. 13:32
2/5 anonim válasza:
"Ősztől én is az leszek, viszont csak érettségim van, de támogatják a tanfolyam elvégzését. "
na ez a döbbenet hogy valakinek meg sincs a végzettsége de felveszik és még támogatják is, nekem meg itt a kézben a végzettség és 1 éve semmit se találtam vele!!
Itt vagyok én! engem nem kell támogatni! megvan a papír!
3/5 anonim válasza:
Én nem is jártam ped-asszisztens képzésre és az vagyok évek óta. Mond milyen most bejárni? Várni a diákokat? Az iskolakezdés együttes öröme a kollégákkal?
4/5 NTBS válasza:
Segíti mindenkinek a munkáját. Nálunk sajnos betöltetlen az álláshely.
5/5 anonim válasza:
4-es én mennék hozzátok, melyik suli. Pénz nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!