Adjak felmondást? Mit tudtok ajánlani?
3 éve dolgozom egy cégben, ahol tvket gyártunk, csomagolunk. Az első évben jó volt, csak 1 év után kiismertem a céget. Egy fiatal főnököm volt, csak sajnos leváltották őt. Akkor kaptunk 50 éves leader nőt, aki nagyon rossz volt, nagyon rossz volt a természete, nagyon rosszul viselkedett a munkásaihoz. Kiabált velünk, ordibált, idegbeteg volt. Lehülyézett minket, ledebilezett. 2 évet voltam ennél az 50 éves leader főnökömnél. Aztán elkedztem írni interneten fórumra, hogy hogyan viselkedik az emberekhez, munkásaihoz, és valahogy rájöttek, hogy én írtam azt. Hogy miért írtam az internetre ahogy viselkedik? Mert úgy éreztem, hogy mindenki az összes főnökség együtt tartanak, hogy nem lenne semmilyen nyerés, ha mennék a főnökömre panaszkodni, úgyse tennének őt le, vagy engemet áthelyezni. Egyszóval nem bírtam idegileg, idegileg kikészített minket, főleg engemet. Eljött a nap, mikor rájöttek, hogy én írtam fórumot az internetre, és elkezdték intézni az ügyet. Engemet, áthelyeztek egy másik helyre, jobb helyre. Eddig jó társaság volt ahol vagyok, csak aztán rájöttem, hogy milyen hamis munkásokkal dolgozom. Egy 54 éves kolléganőmmel dolgozom, aki smárol 2 kollegánőivel. Fogdossák egymás melleit, odalent, nyelves puszi, egyszóval nincs szavam. De amilyen agresszív, mint az 50 éves leader főnököm volt. Mindenkiben lássa a hibát, csak saját magában nem. Mindenkire van mit mondania csak saját magára nincs mit mondania. Beszél a másikra, és mikor oda jön hozzája az a személy akire beszélt, akkor úgy tesz, mintha legnagyobb barátok lennének. Nagyon hamis próféta. 700€ a fizetésem 2 műszakra.
Nos: 3 munkalehetőségem van ahová mehetnék dolgozni:
1.) futár munka, 1000-1500€ tiszta havi fizetés (állandó munka, vagy vállalkozó)
2.) 12 műszakos állandó munka, 12 reggeli, 12 éjjeli, 2 nap szabad. 1200€ tisztában. Hétvégén is dolgoznak.
3.) még egy cég van ahol 12 műszakos munka van, ott 12 reggeli, 12 éjjeli, és 2000€ hétvégék nélkül, és nem állandó munka az, hanem vállalkozási munka.
Az éjjeli munkától félek, mert még soha nem dolgoztam éjjel, és félek, hogy ki-i bírom reggelig dolgozni.
A futáros munka az milyen? Tapasztalatok?
Melyik munkát tudnátok ajánlani?
1 hónap múlva lesz a 2 hét szabadságom munkában. Várjam ki a 2 hét szabadságot aztán adjak felmondást? Vagy minél előbb?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!