Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teszt automation vagy backend...

Teszt automation vagy backend developer?

Figyelt kérdés
Na szóval, tanár vagyok, 10 éve tanítok egy középsuliban. Most döntöttem úgy, hogy elég volt, kiszállok. Körülbelül két éve autodidakta módon elkezdtem informatikát tanulni, tavaly január óta bedolgozok egy kis vidéki cégnek is, könyvelőszoftvereket fejlesztünk .NETben. Igazából most van itt a pillanat, hogy hagyjam az iskolát a francba és 100%osan ráálljak. Gondoltam elvégzek egy bootcampet, hogy az esetleges hiányosságaimat kiküszöböljem és utána megpróbálok valami komolyabb céghez bekerülni. Amit közel érzek magamhoz az a backend fejlesztés és a teszt automatizáció is nagyon érdekel, szerintetek melyik irányba érdemesebb elindulni?

#teszt automation backend
2022. jún. 21. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Hagyd a bootcamp-et, felesleges, pénzkidobás. Alapvetően amit el kell döntened, jelen esetben hogy inkább a DevOps területe érdekel vagy a Backend terület.

Én a helyedben maradnék backend-en, esetleg hozzátanulnék frontend alapokat, hogy azokról is legyen fogalmad.

2022. jún. 21. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már eleve backendesként dolgozol, nem érdemes bootcampbe menni. Ott a legelejétől felületesen adnak át anyagot.

Sok esetben bólogatnál, hogy te ezt már ismered és amikor olyan részre értek, amit még nem és szívesen elméllyednél belőle, csak egy egyszerű példával megmutatják hogy működik, kicsit beszélnek róla általánosságban, adnak egy feladatot aztán mennek tovább.

Ha nem így tennék nem lenne idejük végig menni azon a rengeteg anyagon, amit kiírnak a weboldalukra, hogy megtanítanak.

Szerintem neked ez sehogy sem éri meg.

Vegyél pár Udemy kurzust és meg vagy.

2022. jún. 21. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Bootcamp felejtos. .net-en belul konkretan miket hasznaltal eddig?
2022. jún. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!