A kérdésben a válasz: nem lesz pénzed --> elveszted a lakásod és hajléktalan leszel. És kész end of karrier.
2022. jún. 20. 08:49
2/12 anonim válasza:
Semmi. Tégy így ha jól esik.
2022. jún. 20. 08:56
3/12 anonim válasza:
Oké, csak légy szíves valami puszta tanya közelébe menj hajlékonykodni, hogy még véletlen se fussak össze veled a városban!
2022. jún. 20. 09:02
4/12 anonim válasza:
"Elegem van az állandó béna interjúból. Már ha behívnak interjúra. Inkább megvárom míg elvesztem a lakásom, hajléktalan leszek. És kész end of karrier."
Most nagyon nehéz JÓ melót találni. Keressél valami sz@rt és mellette keresgélj, én is ezt teszem.
2022. jún. 20. 09:03
5/12 anonim válasza:
Nincs semmi, leszarom, hogy el akarsz-e helyezkedni.
2022. jún. 20. 09:13
6/12 anonim válasza:
Az ilyenek kezdenek el MLM-ezni, ( de te ne tedd )
2022. jún. 20. 09:32
7/12 anonim válasza:
Két gazdasági diplomával (BSc és MSc) felsőfokú angollal, programozói tudással, harmadik hónapja keresek állást, hetente interjúzok...
Szerencse hogy van félrerakva 2,5 millióm és tudok belőle éldegélni.
2022. jún. 20. 12:40
8/12 anonim válasza:
Nem kell komolyan venni az interjúkat. Ez a legfontosabb alapszabály. Ha úgy mész be mintha a piacra mennél paprikát venni akkor azt fogják gondolni ez számodra teljesen mindennapos dolog. De ha idegeskedsz abból leszűrik, hogy kezdő vagy.
Meg ha kell nekik a munkás úgyis felvesznek, ha meg nem akkor teljesen mindegy mit produkálsz.
2022. jún. 20. 13:03
9/12 anonim válasza:
Engem mindig gyorsan felvettek mindenhová, de túl sokáig sehol sem voltam (a legtöbb 4,5 év). Az új helyemen próbáltam teperni, de a főnök mindenbe beleköt, egyre kevesebb a motivációm.
2022. jún. 21. 11:28
10/12 Senior Séf válasza:
Tudod, kérdező, ha mindenedet elveszted, telefonod sem lesz! Internet se! Anélkül meg a ma embere nem tud meglenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!