Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 104-es IQ-val van keresnivalóm...

104-es IQ-val van keresnivalóm informatikai területen vagy inkább váltsak pályát?

Figyelt kérdés

Tavaly egy Mensa IQ teszten derült ki, hogy ennyi az IQ-m.

Kíváncsi voltam rá, mert régóta elég tompának érzem a gondolkodásomat.

Gazdinfósként végeztem (bsc) elég nehezen, programozás sosem ment nekem (emiatt ki is buktam egy másik szakról) pedig utópisztikus vágyam, hogy programozó legyek, mert sokat lehet vele keresni. Viszont azt érzem, hogy végig szenvedtem az egyetemet és valójában nem vagyok alkalmas erre a területre és rosszul választottam.

Nem tudom hogy ilyen szellemi képesség elég-e valamilyen informatikai részterületre. Ha nem akkor tudnátok ajánlani olyan szakmákat, amire elegendő ennyi IQ?

2022. jún. 19. 11:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Sokat keresni azzal lehet, amit jól csinálsz.
2022. jún. 20. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Emiatt sem megyek IQ mérésre, mert kijön, hogy 82 és onnantól jobban fogok kételkedni magamban, annak ellenére, hogy az értelmi színvonalam a mérés előtt is ugyan annyi volt...

Javaslom Carol Dweck Szemléletváltás című könyvét.

2022. jún. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!