Ha a szakmunkások nagy pénzeket keresnek miért néznek ki igénytelenül?
Egy teória szerint a többség milliókat keres.
Én egyikőjükön se látom hogy felvetné őket a jólét.
Ha több ezer hektár földje van, akkor nem kétmilliárdja van:)
De ugye nem lehet 1300 hektárnál többje, így ez családi vagyon.
Neked ez mániád, hogyan néznek ki a szakmunkások???
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Van egy öreg ismim. Elég jól keresettt, ma már nyugdíjas. Az ingatlanokat vett a környéken, ahol élt, telkeket, ilyesmit. Több gyereke van, azokat is ismerem, ezekre a telkekre építkeztek. Nem messze Budapesttől.
Egy másik ismerős, akiről konkrétan tudom, hogy rengeteg volt a fizetése, mert láttam a fizetési papírját, a gyerekének gyakorlatilag házat épített Budapesten! Nyaralója is van, tudom is, hogy hol, szuper helyen.
Mindannyian átlagos ruhákban járnak és átlagos autójuk van. Nem rázzák a rongyot, nem villognak, igaz nem is gazdagok, de azért van mit a tejbe aprítani.
És ha mondjuk valaki elmegy akar egyedül is vállalkozni, havi 1 misije simán maradhat szezonban. Aki em az épìtőiparba dolgozik, az fel nem fogja mekkora szakember hiány van. Ha eg, cég felrak egy hirdetést, hogy mérnököt keres, az pár hónap alatt talal. De ismerek olyan céget aki köművest 2 éve nem talál, egyszerűen nincs jelentkező. Persze, hogy többet kér már mint egy mérnök és meg is kapja azt
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!