Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik 800 ezer forint felett...

Akik 800 ezer forint felett keresnek, ők mennyit dolgoznak?

Figyelt kérdés

Gyakorin sokan olyan összegeket írnak, amit el sem hiszek. Viszont még a munkakör ismeretében is nehéz megítélni, hogy miért kapja ezt a bért.

Az érdekelne, ha valaki alkalmazottként keres nettó 800 ezer fölött vagy vállalkozóként bruttó 1.2 millió fölötti profitja van, akkor ők mennyit dolgoznak hetente és mennyire intenzíven? (Esetleg az is, hogy mit)

Én nettó 800 fölött vagyok, de ezért cserébe úgy érzem, hogy túl sokat várnak el, kb. minden második héten végig készenlétes vagyok (nem hivatalosan, mert nem vagyunk elegen) és sajnos gyakran van, hogy dolgoznom kell hétvégén is, ráadásul nem tervezhetően.

IT

2022. jún. 18. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Úgy tűnik valami hulladék cégnél vagy. Ilyenről nem is hallottam IT-ban, hogy kártyával mérik a munkaidőt, sok helyen be sem kell járni az irodába.

Milyen terület ez IT-n belül, üzemeltetés?

2022. jún. 18. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

IT üzemeltetésben dolgozom.

Olyan szinten automatizáltam a munkám, hogy heti 2 órát dolgozom.

Túlóra eddig sok volt de mióta csináltam mindenhez tartalék rendszert(failover clusterekkel) elég ráérősek a javítások.

15 év tapasztalatom van, fizum inkább le sem írom mert megköveznek.

Voltam főnökségnél, hogy szeretnék valami érdekeset de csak fizuemelést adtak és találjam fel magam.

Önhatalmúlag csatlakoztam a szoftveres csapathoz akik teszteléssel és fejlesztéssel foglalkoznak.

Szerencsére van annyi háttértudásom, hogy értem mit magyaráznak és van is köztük aki szívesen tanít.

2022. jún. 18. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
1.8 bruttó, projektmenedzser, nem kell megszakadni. Ami mondjuk gáz, hogy most egy Singapore-it projektet csinálunk, emiatt, néha hülye korán fel kell kelni, hogy az aktuális meetingre be tudjak menni (reggel 4 meg ilyenek) viszont délután már kb semmi sincs.
2022. jún. 18. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
3 hét folyamatos távollét + 1 hét otthon, igy kapok 800-at nettóba.
2022. jún. 18. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
It teszteles tanacsado, br 3M, 4-6 orat dolgozok mikor hogy, amerikai kliens leven sokszor van hogy este
2022. jún. 19. 03:26
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Konyhafőnök helyettesként dolgozok heti 7 nap, napi 10-16 óra éves szinten 4 hónap szabadsággal.( 2 hónap munka, 1 hó fizetett szabi ) 2000 euro nettó/hó + borravaló, meg egyéb sallangok. 11 millió/év nettó jövedelem.
2022. jún. 19. 07:37
 17/18 anonim ***** válasza:
2%

16, hát az nem valami nagy szám, idehaza egy burkoló segédmunkás közel ennyit keres fele ennyi munkával...

IT-ban meg 1 hét.

2022. jún. 19. 07:40
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem mondtam, hogy nagy szám lenne, csak a kérdésre válaszoltam. Hogy mennyit dolgozok alkalmazottként.

Viszont ez nem a vállakozásom, így ebben nincs se anyag költségem, sem rezsi, sem kaja, se lakhatási, se semmi. Ennyit tudok félretenni havonta kvázi, mert magából a borravalóból megélek.

Emellé jönnek a befektetések hozamai, - hitelem már ki lettek lőve - , ingatlanok hasznai, és az itthoni vállalkozásaim, de nyilván ott másabb a képlet a költségek miatt is, meg azokban ritkán vagyok csak személyes közreműködő tag.

2022. jún. 19. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!