Akik 800 ezer forint felett keresnek, ők mennyit dolgoznak?
Gyakorin sokan olyan összegeket írnak, amit el sem hiszek. Viszont még a munkakör ismeretében is nehéz megítélni, hogy miért kapja ezt a bért.
Az érdekelne, ha valaki alkalmazottként keres nettó 800 ezer fölött vagy vállalkozóként bruttó 1.2 millió fölötti profitja van, akkor ők mennyit dolgoznak hetente és mennyire intenzíven? (Esetleg az is, hogy mit)
Én nettó 800 fölött vagyok, de ezért cserébe úgy érzem, hogy túl sokat várnak el, kb. minden második héten végig készenlétes vagyok (nem hivatalosan, mert nem vagyunk elegen) és sajnos gyakran van, hogy dolgoznom kell hétvégén is, ráadásul nem tervezhetően.
IT
#2 Mondjuk a férjem tudom, hogy fejlesztőként megkap 800 nettót és még nem senior.
Náluk ezért a fizuért heti pontosan 40 órát kell bent tartózkodni az irodában, ami kártyával mérnek. A túlórát pedig vagy lecsúsztatják vagy kifizetik.
#2 te hol elsz? :) 800 netto az 1.2 millio brutto, az egy eros medior fejlesztoi ber. Sima seniorkent rengeteg ceg ad brutto 1.4-1.6 savban, de mostmar joparan 2 millio korul is.
Kerdezo, nekem 1.9M a bruttom jelenleg alkalmazottkent, atlag napi 8 orat dolgozok es kb. 2 havonta van 1 het on call (ugyelet), ami hetkoznap munkaidobe esik (11-tol delutan 5-ig tart), a hetveget kifizetik. 100% home office, rugalmas munkaido.
Dolgozhatnek kevesebbet tobbert, de karrier szempontjabol megeri meg maradnom kb. fel evet (szakmai fejlodes es CV ertek szempontjabol nagyon jo helyen vagyok most), jovo ev elejen tervezek valtani.
En olyat ismerek aki tőzsdézik csak magáncélra. Már 100 millioi vannak.
Annyit láttam eddig dolgozni csak hogy néha ránéz a laptopra vagy tabletre.
De elbeszélése szerint irto rengeteget kellett tanulnia, millio szakirodalom is kellett, sokkal többet kell tanulni mint egy egy vizsgára is.
Most nyitott ft-ról még devizapiacra is. Tesója Amerikában él ő is tőzsdézik, csak ő kint, ő is tanítja.
Dolgozni soha nem láttam, de vele jártam
Hát ez elég gyengusz fizetés IT-ra. Nekem br 6.2m, home office, 4 napos munkahét, céges autó (S400d).
Tapasztalat 4 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!