Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Évek óta töröm az agyam rajta...

Évek óta töröm az agyam rajta hogy mivel akarok foglalkozni. Hogyan találjam meg végre?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék sikeres lenni egy karrierben, rengeteget keresni, boldog életet élni stb stb... De sajnos nem tudom eldönteni hogy mi az, ami érdekel. Rengeteg munkát kipróbáltam már, semmi sem fogott úgy meg hogy hosszú ideig csináljam. Teszteket is töltöttem már ki, tanácsadónál is voltam de nem segített. Minden amibe belekezdtem, pár hét után abba is hagytam. Nem vonzz semmi sem. De egy dolog hogy tudom mit akarok. Boldog és szabad életet, sok pénzt, olyan karrierrel amit szívvel lélekkel csinálok
2022. jún. 16. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Spórolj mint az állat és kezd el befektetni a pénzed. 10 évig spóroltam, szüleimnél laktam és mostmár csak a pénzt forgatom. Próbálom helyrehozni az egészségem, sport, nyugalom stb.
2022. jún. 16. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
ezekre a kérdésekre azért pár google kereséssel meg lehet találni a választ.
2022. jún. 16. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, egyszerűen az rohadt kevés információnak, hogy "Boldog és szabad életet, sok pénzt, olyan karrierrel amit szívvel lélekkel csinálok"

Milyen képzettséged, iskoláid vannak?

Milyen nyelveket beszélsz?

Milyen hobbijaid vannak?

Milyen munkákkal próbálkoztál egész eddig? Pontosan mi az, ami nem tetszett bennük?

Mennyi kezdőtőkéd van, mennyit tudsz felhajtani az "FFF emberektől?"

Amíg nincsenek válaszok ezekre a kérdésekre, nem nagyon fogsz boldogulni.

2022. jún. 17. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy a hozzáállásoddal is gond van, ha ennyi minden nem tetszett eddig. Vagy ezek mind hasonló munkák voltak? Ennyi infó alapján nem nagyon lehet segíteni, de előttem sok jót írtak. Gondold át, hogy miben voltál jó az iskolában, mi érdekelt gyerekként, és amelyik munka nem tetszett, az miért nem. Abban az irányban is el lehet indulni, hogy mi az, amit nem akarsz.
2022. jún. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!