Évek óta töröm az agyam rajta hogy mivel akarok foglalkozni. Hogyan találjam meg végre?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék sikeres lenni egy karrierben, rengeteget keresni, boldog életet élni stb stb... De sajnos nem tudom eldönteni hogy mi az, ami érdekel. Rengeteg munkát kipróbáltam már, semmi sem fogott úgy meg hogy hosszú ideig csináljam. Teszteket is töltöttem már ki, tanácsadónál is voltam de nem segített. Minden amibe belekezdtem, pár hét után abba is hagytam. Nem vonzz semmi sem. De egy dolog hogy tudom mit akarok. Boldog és szabad életet, sok pénzt, olyan karrierrel amit szívvel lélekkel csinálok2022. jún. 16. 18:32
1/14 anonim válasza:
En itt vagyok 26 es meg mindig nem tudom….
2/14 A kérdező kommentje:
Én 25 vagyok, férfi
2022. jún. 16. 18:50
4/14 anonim válasza:
Volt vagy 5 munkahelyem,de egyiket se bírtam 6-7 hónapnál tovább,szal detto 26F
5/14 A kérdező kommentje:
Több mint 5-6 éve eszem magam rajta hogy nem találom meg sehol a helyem. Le a kalappal annak akinek a hobbija a munkája és nagy sikereket ér el benne.
2022. jún. 16. 18:56
6/14 A kérdező kommentje:
5 munkahely? Nekem legalább 20 volt már... 2-3 hónapig mind. Egy volt ahol 1 évig birtam
2022. jún. 16. 18:58
7/14 A kérdező kommentje:
Kiégek egyszerűen pár hónap után. Néha még a pár hónap is sok
2022. jún. 16. 19:02
8/14 anonim válasza:
Én se tudtam. Se kamaszként, se fiatalfelnőttként. Összesen kb négy különböző szakmába kóstoltam bele, de egyik iránt se éreztem semmi elhivatottságot. Most egy üzletben töltögetem az árút. Egyébként élvezem, de a pénz nyilván elég karcsú.
9/14 anonim válasza:
Úgy tudod megtalálni, hogy fellapozod a szakmajegyzéket, illetve híres emberek, feltalálok, politikusok, hadvezérek, fizikusok, kémikusok, pedagógusok, stb. életével foglalkozó oldalakat és indulhat a tesztelés.
10/14 anonim válasza:
Lehetne ezen filozofálni, csak annyira kevés infót adtál meg, hogy érdemben nem lehet elkezdeni még gondolkodni sem az eseten.
Miket próbáltál ki (nagy vonalakban), mik azok a képességek, képzettségek amikkel már rendelkezel, lokáció, érdeklődés, szabadidős tevékenység, tanulmányaid során mibel voltál kiemelkedő és miben kifejezetten rossz (akár álatlános iskola, akár egyetem), milyen fizikai adottságaid vannak, szociális képességek, egyéb háttér a fejlődéshez (akár anyagi vagy egzisztenciális), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!