Fiatal kezdő vállalkozó hogy szerez munkát?
Tegyük fel szeretnék alapítani egy takarító vállalkozást.
Mondjuk éveket takarítottam
mint alkalmazott különböző területen, értek hozzá.
Hogy tudnék elindulni egy saját vállalkozással? Nyilván utcáról odamegyek hogy szeretnék xy irodaházba, plázába, hivatalba takarítani a cégemmel az esélytelen, ehhez kapcsolatok kellenek.
Na de hogy tudok kapcsolatokra szert tenni aki segít ebben?
Nem tudom, de a takarításnál maradva (ami tudom, hogy csak egy példa) van egy takarítónő, akit havonta 1x szoktunk magunkhoz hívni.
Ismerősi ajánlásból tudtuk meg a létezését és azóta megtudtuk, hogy sehol sem hírdeti magát, de mégis minden napja foglalt és kifejezetten nehéz elhívni őt új munkákra, mert szimpla ajánlásokból olyan sok helyre betette a lábát, hogy nem nagyon tud új emberekhez el menni.
mondjuk nem döntöd el előre, hogy esélytelen, hanem odamész és megkérdezed.. majd ha elküldenek.. akkor 2 hét múlva megint odamész és megkérdezed. Majd ha 15x elküldtek, akkor hagyhatod.
amúgy meg hirdetéssel.
1. Elkezded híresztelni az ismerősök között vagy amikor új társaságokba kerülsz, hogy van egy takarító céged
2 marketingre is költesz, pl facebook/Google reklám és van egy weboldalad is
Nyilván akinek van vállalkozói affinitása és vezetői egyénisége, azok így kezdik. Megkérdezik a gyk-n honnan szerezzenek ügyfeleket. XD Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Szerintem maradj csak meg alkalmazottnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!