Melyik a jobb, biztonságosabb? Ha rajtahagyom a számlámon a fizetésemet vagy ha leveszem mindet?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek miért ez vagy miért az. :)2022. jún. 14. 20:19
3/17 anonim válasza:
Húha... pü-i analfabétizmus befigyel...? 😁😁😁
4/17 anonim válasza:
a bankból nehezebben lopják el...:)
6/17 anonim válasza:
Én úgy csinálom, hogy amit félre akarok tenni, az megy PMÁP-ba (elektronikusan, applikációból), a többit meg hagyom a számlán. KP-ban tartani semmi értelme, úgyis elektronikusan fizetek mindenhol.
7/17 anonim válasza:
#6 PMÁP teljesen felesleges, crypto-ba fektess.
8/17 anonim válasza:
Ami pénz bent van a bankban az a bank mérlegének a részét képezi.
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem fog csődbe menni egyik bank sem és azt sem hiszem, hogy lenyúlják a pénzeket.
Ha te ettől nagyon tartasz, akkor keress külföldön élő ismerőst, jelentkezz be oda pár hónapra lakcímmel és nyiss egy külföldi bankszámlát.
Vagy vegyél aranyat magadnak a pénzből.
10/17 anonim válasza:
#7: ja persze... ami épp most lefeleződött...
A hülyének is megéri, hát még neked. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!