Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 640 ezer jónak...

Havi nettó 640 ezer jónak számít pályakezdőként?

Figyelt kérdés

Emellett biztosítva van még teljesen ingyenesen újépítésű kertes házban saját szoba + az üzemanyag térítve van.

Tehát lakhatás és üzemanyag fizetve van teljesen. Heti 40 óránál sosincs több.

Mert sokan írják, hogy ennyi pénzért meg sem mozdulnának és hogy Magyarországon ennek a dupláját is megkereshettem volna és hülye voltam ilyen fillérekért kimenni külföldre.

De Magyarországon hol lehet pályakezdőként havi nettó 640 ezret megkeresni heti 40 órával? (Ingyenes lakhatással új kertes házban + üzemanyagtérítéssel)

2022. jún. 14. 13:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Kérlek olvassátok el amit írok, hogy ne kelljen ugyanazt tízszer leírni
2022. jún. 14. 20:27
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jónak számit pályakezdőként, szevasz...
2022. jún. 14. 22:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtuk, hogy ennyit is meg lehet keresni. Azt mondtuk, hpgy ugyanezen a színvonalon (más lyukában ingyen meghúzni magad, 60 ezret költve, semmi másra nem költeni, csak kajára), az itthon is meglehetne. Egy szakmával ennél több is. Az építőiparban még a segédmunkások is 3-400 nettókat keresnek itthon.
2022. jún. 15. 06:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a választ! Ha 30%-al több a megélhetés, akkor ez 492.000-nek felel neg itthon.

Igen, azt hiszem nem kapnak ennyit itt a segédmunkások. (Napi 20.000 reális itthon és az már bruttó)

Egyébként nem azt kérdeztem még, hogy ez nettó-e, hanem, hogy mennyi a bruttója? Tehát mennyit adóznak? Mennyit költ ténylegesen a munkáltató? Az jobban mutatja a bér értékét, mint a nettó összeg

2022. jún. 15. 08:12
 25/26 A kérdező kommentje:

A szavazatok alapján a többség szerint meg lehet keresni ennyit.

A segédmunkások nem nagyon szoktak napi 15 ezernél többet keresni. A napi 20 már szakmunkásoknak szokott járni.

Ráadásul mégegyszer hangsúlyozom, ez 10 óra kőkemény robotolás. Tehát ez havi 300 ezernél nem lenne több. Arról nem beszélve, hogy ebből még a 160 ezer forintos albérlet is fizetnem kellene.

Volt olyan munkaadó aki adott volna szállást ingyen, de az ilyen munkásszállóban lett volna 2-3 másik borsodi cigánnyal egy szobában plusz a havi bér még 250 ezer sem lett volna. Tehát vagy keresek havi 250 ezret egy szobában másokkal szállóban lakva vagy havi 300 ezret amiből fizethetem a méregdrága ablaktalan albérletnek nevezett patkánylyukat.

És arról nem is beszéltem, hogy mindez legtöbbször minimálbérre bejelentve.

Ezzel szemben itt megkeresek napi 8 óra laza munkával, saját szobában (ami újépítésű kertes ház) havi nettó 640 ezret.

Továbbra sem értem miért az utóbbit nevezik itt nyomorgásnak és nem az előbbit.

Ez itt nagyon bonyolult. De mondjuk egy €14/h munkára kb €30/h fizet ki a cég. Abból nyilván elmegy egy csomó a könyvelőkre, adókra, egészségügyi biztosítás, vakációpénz, nyugdíj stb

De ez csak viszonyítási alap.

Meg itt több kulcsos adó van, tehát nem is mindig ugyanannyi a bruttó-nettó közötti különbség.

2022. jún. 19. 17:54
 26/26 anonim ***** válasza:
11%
Influencerként ennek a tripláját keresem Magyarországon, de nehogy azt hidd könnyű szakma, van hogy 1 nap 2 órát is töltök videóvágással na meg a sok szponzorált tartalom na meg ugye kell hozzá pacek, still és tehetség ami nekem mind megvan. Külföldre is járok de nem dolgozni hanem contentet csinálni meg nyaralni mert én akárhova megyek a császár én vagyok. Csókolom a követöimet 💋
2022. jún. 22. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!