Felmérés! Mennyi a fizetés az adott pozícióban, munkakörben amiben dolgozol?
Kérlek segítsetek, írjatok meg (reálisan ha lehet), hogy Neked mennyi a fizetésed? Amire szükségem van még hozzá, hogy milyen szakterületen, milyen munkakörben, pozícióban dolgozol, illetve mióta és milyen nemű vagy.
Bruttó bérre vonatkozik a kérdés, mindenféle egyéb jövedelem nem számít.
Köszönöm előre is!
Bérminimum, ügyvezető vagyok a saját kft-mben.
Ha szakdolgozathoz kell, akkor készíts egy normális google űrlapot (anonim) és posztold ki a facebookra és a linkedinre!
Br. 850
közgazdász msc
informatikai cégnél vagyok elemző
2019 júniusában végeztem, de csak később kezdtem el mdolgozni 2,5 év tapasztalatom van diploma után +1,5 év gyakornokság
Nő vagyok
IT, a sony-nál dolgozok távmunkában, playstation op-jét fejlesztjem senior programozóként, br 1.5 millió jent keresek, olyan 4.2 millió ft / hó
25F
Bruttó 520ezer Ft a fizetésem,elektromos karbantartó munkakörben.A jelenlegi helyen 1,5 éve dolgozok,összesen 2,5 év tapasztalatom van.22/F
Mondjuk itt sok értelme nincs kérdezni mert 2-ből 1 ember top IT mágus aki annyit keres mint egy átlag faluban 3 utca,minden lesz csak nem reprezentatív.
Bruttó 400 plusz évi nettó 400 szép kártya
Sugárkémiai kutató, 1,5 év tapasztalattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!