Postán, logisztikai küldeményfeldolgozó munkakörben miért kell annyi mindent tudni?
Figyelt kérdés
sima betanított munka, és rengeteg ismeret van. irányítószámok, helyiségek, melyik irányítószámhoz melyik helyiség tartozik, melyik láda merre van, mik a jelölések, szabályok stb. Könyv nincsen, kollegáktól kell összeszedni az ismereteket.2022. ápr. 11. 08:21
1/12 anonim válasza:
Mert ezek nélkül hogy szeretnéd a leveleket szortírozni????
2/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy egy gyárban nem kell tanulni semmit sem, csak rakodni.Itt meg rengeteg az info, és mindjárt azt várják, hogy tudd.
2022. ápr. 11. 11:50
3/12 A kérdező kommentje:
Nagy a munkaterület.
2022. ápr. 11. 13:13
5/12 anonim válasza:
Jajj ilyet ne írj neki én a kőműves segéd melót ajánlottam és töröltette egyből
6/12 A kérdező kommentje:
Ügyességem nulla. A közterület felügyeleten gondolkodom.
2022. ápr. 11. 13:21
7/12 BlackSword válasza:
Ha egy egyszerű postai feldolgozóit nem tudsz megtanulni, akkor hogy akarsz jogszabályokkal dolgozni???
8/12 anonim válasza:
Kérdező: végül ott vagy még dolgozol, mint log.küldeményfeldolgozó? Sikerült megtanulnod mindent?
9/12 A kérdező kommentje:
sikerült, de a csapatot szétszedték, úgyhogy egy emberre sok munka jutott, sok az alkoholista, munkaidőben isznak, eljöttem.
2022. okt. 17. 09:43
10/12 anonim válasza:
Atya világ...
Örülök sikerült, de sajnálom ilyen emberekkel dolgoztál jól tetted váltottál! Remélem az új hely sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!