Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a tapasztalatok a győri...

Mik a tapasztalatok a győri postán logisztikai küldeményfeldolgozó munkakörben?

Figyelt kérdés
Aki dolgozott ott, olyan válaszoljon, legyen szíves. Mennyire nehéz, szerteágazó.Milyenek a munkatársak, főnökök, mennyire segítőkészek.Mennyire pontos a fizetés stb?

2021. szept. 12. 16:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Révai utca 1-es telephelyén kérdezem.
2021. szept. 12. 16:12
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Hamarosan elvileg ott fogok dolgozni, majd a kezdeti tapasztalatokat megosztom, ha érdekel. A fizetés az gyenge lesz, de én jelen pillanatban csak azért jelentkeztem, hogy dolgozzak valamit. Nem gondolkodom hosszú távban. Remélhetőleg nem lesz stresszes..
2021. szept. 13. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit jelent a gyenge fizetés?

2021. szept. 18. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Nettó 155E, 12 órában, nappal-éjjel, fizikai munka ~40kg-os terhelés, kevés szabadság.

Nem állami kézben lévő munkahelyen, napi 8 órában 60-70 ezerrel többet fizetnek. Sajna ez van, ha valami állami kézben van.. :/

2021. szept. 28. 00:29
 5/8 anonim válasza:
100%
155 12 órára? az apjuk faszát. Hamarabb kellett volna elolvasnom ezt még mielőtt leadtam volna a jelentkezésemet.
2021. okt. 15. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Végül mi lett ott dolgozol még? Tényleg ennyi bért kaptál?

Pont most nézem erre a pozícióra br 353 ezret ír (akár, de annak a nettója az akkor is brutál messze van az általad írt nettótól).

Bp- IX. Kerület éjszakaira írja ezt.

2021. nov. 25. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Visszamondtam. (nem csak emiatt)

Nekem br. 230ezret mondtak.

Nézem most én is a posta karrier oldalán és tényleg ennyit ír, győrinél 364E br., ami kb. nettó 242E Ft.

Engem vagy átvertek vagy azóta megemelték a fizetést, de ezt meg nem hiszem el, hogy 2 hónap alatt 100ezer forinttal megemelték volna...

"A 2021-2023 közötti időszakra szóló megállapodás szerint a 3 év alatt összesen 15 százalékkal emelkedik a postai munkatársak alapbére." - Nekem valahogyan nem jön ki a matek, de majd meglátjuk mi lesz jövőre.

Egyébként ma már a nettó 240E sem valami sok, de ha ez tényleg így van, akkor engem átvertek. :D

De talán a kedves #5. válaszoló talán elfogadta az ajánlatot, kérdeznék tőled, mire jutottál?

2021. nov. 27. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:

6os vagyok

Hát ez egyre érdekesebb...persze nem álom munka senkinek, de ha szükséges a semminél jobb viszont az totál nem mindegy 155e a nettó vagy 250e vagy össze - vissza.

Az is érdekes, hogy van mindenki egyszerűsített mv szerződéssel, amikor szabályozva van egy hónapban /évben mennyit dolgozhat az ember így.

Ahhoz képest milyen cégről van szó elég turpisság szagot érzek, de hogy valami nem kerek az biztos.

2021. nov. 28. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!