Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen karrierutak vannak...

Milyen karrierutak vannak jelenleg, amivel néhány éven belül évi 15-20 milliós nettó profitra lehet szert tenni?

Figyelt kérdés

Túl vagyok már az önismereten, amik érdekelnek, azok közül maximum a robotika, amiben lenne fantázia, viszont a kockulás, ami ahhoz szükséges még távolabb repítene a célomtól (barátnő, szex) és mivel a mai világ slágertémája az IT, olyan mintha az olimpiára akarnék készülni, mármint ha a pénz, a profit mozgat. Tehát jobb, ha megmarad hobbinak, érdeklődési körnek, a pénz iránti vágyam hátráltatna benne, hogy kiteljesedjek a szakmában.

Valami olyan dolog érdekelne, amivel meg tudnám teremteni magamnak a stabil párkapcsolat illúzióját, amit úgy kalkuláltam, hogy 365x30000, ami egy fizetős lány óradíja az év minden napjára.

Mivel luxusigényem nincs ezen kívül, így a maradék 5 millió elég lenne, hogy átlagos szinten éljek belőle, mint az emberek többsége, aki medián körül keres, nem kéne szoronganom, hogy a nő iránti vágyam miatt koldusbotra jutok vagy meg kell vonnom magamtól, ráadásul idősebb koromra, ahogy a libidóm hanyatlik az összeg átcsoportosításra kerülne az egészségügyi kiadásaimra.

A pszichológusom is azt mondta, hogy ezt egy teljesen reális elképzelésnek tartja és jó látni, hogy ennyire pozitív vagyok, miközben ilyen átgondoltan elterveztem és a karriertémában amellyel ezt a szükséges összeget elérem nem tud segíteni, de amennyiben úgy érzem, hogy ez a vágyam, ezt szeretném, ő támogatja az elképzelést, hiszen az a cél, hogy boldog legyek és helyre jöjjek lelkileg, ha ez kell hozzá, akkor ez kell.

Szóval nem kérek ítélkezést és bántást, a szakmai részében várok konstruktív válaszokat, milyen olyan kiaknázatlan vagy kevés konkurenciával rendelkező területek vannak, amikből a kérdésben szereplő összeget meg tudnám keresni?

2022. jún. 12. 02:14
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

#20: Milyen támpont kellene? Ugyanúgy ideologizáld meg, miért választottak rosszul a női karakterek és miért lehetne őket lenézni. Nem olyan bonyolult ez, gondolkozz női incel aggyal

2022. jún. 15. 06:55
 22/41 A kérdező kommentje:
Elemezd már ki akkor te, szerinted miért választottak rosszul? Mert egyik sem tökéletes? Ma már az sem elég, ha szinten felülit kapnak?
2022. jún. 16. 02:02
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
#22: De miért én elemezzem ki, amikor te próbálsz még egy egyszerű sitcom-ot is beleerőszakolni a megborult incel világképedbe?
2022. jún. 16. 06:58
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Incel Vince ingyen vicce
2022. jún. 16. 07:06
 25/41 anonim válasza:
71%

Naponta teljesen felesleges járni, kidobott pénznek fogod tartani.

Én havonta 3-4 alkalommal járok, attól függ hogy jön ki

Ha többször járnék és a mennyiséget tartanám szem előtt, az már a minőség rovására menne.

Ja és hozzateszem, ha nem csak szexpartnerhez mész, hanem erotikus masszázsra, akkor egy fokkal olcsóbban ki is jössz belőle .

19/F

2022. jún. 16. 11:03
 26/41 A kérdező kommentje:

#25: Kidobott pénznek nem a rendszeresség miatt tartom, hanem azért, mert nekem egy nap megkeresni azt, amit ő egy óra alatt megkeres, így nagyon rosszul aránylik a kettő egymáshoz. Én 10x annyit adok neki, mint ő nekem. Ez még akkor is nyomasztó érzés, mikor kedves, nem amikor még flegma is.

Ha viszont olyan anyagi helyzetet el tudok érni, ahol már nem nyomaszt a pénz, akkor én diktálok, én castingolom a nőket, ugyanúgy nincs tétje annak, hogy adok egy adag pénzt az adott lánynak, mint ahogy Pierre Woodman teszi ugyanezt. Ha flegma, akkor még rádobok egy kis lét és jól megalázom őt, ha a stricije emberkedik, akkor nekem is megvannak a fizetett embereim, akik visszaemberkednek a stricijének. Végre ténylegesen azt tudom megalázni, aki megérdemli, mert azt gondolja, hogy ez a szakma arról szól, hogy lehúzza a rászorulókat, akiknek fizetniük kell a szexért, még beléjük is rúg egyet.

Aki viszont értékes lány, azt ki is tudom emelni. Nem a kis, nehezen megkeresett pénzemet szánom rá, hanem tudok neki lakhatást, munkát biztosítani bármikor. Ha már annyit mondogatják a feministák meg a nőjogi szervezetek, hogy milyen rossz a prostituáltaknak, akkor azért ha el is túlozzák, 1-2 biztos akad, aki jobb sorsra érdemes és nem csak pénzéhes gonosz nő vagy bántalmazó rosszfiú-imádó sérült, aki nem is tudna mást szeretni.

Ha 1000-ből 1-et találok nekem az is jó. De legalább minden nappal egy új esély és ez motiválna.

2022. jún. 16. 13:54
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
#26: Ilyen vágyakhoz egy nullát tegyél még hozzá a költségkerethez
2022. jún. 16. 14:35
 28/41 anonim válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy a többségük a felét "leadózza" az adott szalon főnökének, aki pedig esetleg egyedül rendel otthon vagy albérletben, annak is rengeteg a költsége?

Abból a harmincezres óradíjból vegyél le egy picit ezeket a konzekvenciákat figyelembe véve. 25os voltam

2022. jún. 16. 15:06
 29/41 A kérdező kommentje:

#28: Laknod mindenképp kell valahol, az, hogy egy 50-essel megdobja az albérletdíjat az, hogy nem az olcsóalbérletek csoportban keresgélsz, hanem piaci áron veszed ki és cserébe a főbérlő nem jár a nyakadra, tudomást sem akar venni róla, hogy te ott mit csinálsz, a lényeg, hogy utalva érkezzen neki minden hónapban a pénz és az órák lefényképezve, az szerintem nem akkora érvágás, ha milliós fizetést viszonyítunk mondjuk 200 ezerhez, amiből sok ember él.

Semmilyen szalonra nincs szükség, sok lány annyira ostoba, de ezek általában ilyen intézetből szökött kis herbálos lányok, hogy valóban leadnak valami stricinek azért, hogy az helyet biztosítson a lepukkant lakásában olyan áron, amennyiért a rózsadombon vehetne ki színvonalas albit.

2022. jún. 16. 15:13
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmesebbje meg, aki önmagának keres, nem fogja a fájdalomtűrése határaiig tolatni magát, azért kéri a rendes árat.
2022. jún. 16. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!