Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki jár hasonló cipőben...

Valaki jár hasonló cipőben karrier,munka téren??

Figyelt kérdés

Nem találom magamat sehol egyszerűen nem érzem jól magamat nagyon egy szakmában sem amihez van papírom,direkt eddig 3 szakmát megcsinaltam az eddigi 1 után hogy majd ezekben biztos jól fogom érezni magamat...de nem így lett.

Hogyan lehet megtalalni onmagadat ilyen szempontból?annyi szakma van hogy nincs időm és pénzem sorra járni mindet,ebben nagyon szerencsétlen vagyok az életben.

2022. jún. 10. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Boldogsag :)

Ajanlom a keplet cimu konyvet.

En ugy latom hogy ha barmit csinalsz es elobb utobb sikeres leszel benne akkor boldog leszel. Kell egy csomó szar melot vegezni mielott talal egy olyant ami annyira nem szar, lehuzol 1-2 evet es vagy maradsz vagy tovabb allsz. Annyira nem nagyon latom nagy eselyet hogy talalsz egy melot es egybol azt mondod na ezt eleted vegeig futyoreszve csinalod.

2022. jún. 10. 06:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Meddig voltál aditt helyen? A munkák nagy részénél évekbe telik míg betanul az ember, addig sok szívás van, utána viszont mikor már ismersz mindent, sokkal könnyebb dolgod van, lehet a munkát is élveznéd. Én azt mondom próbáld meg kitalálni mi lenne a jó neked, utána pedig pár évig ne add fel. A másik oldalra se essél át, van olyan hely amit tényleg ott kell hagyni, de ez szituáció függő.
2022. jún. 10. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezzel vitatkoznék, hogy kell egy csomó szar meló... pár váltás oké, de képzeljétek el hogy jártam... Én is keresem Önmagam,mint a Kérdező...majd hosszas hezitálás után jelentkeztem egy képzettségemen aluli állásra mert egyszerűen szimpatikus volt és a felvételiztető már telefonon közölte az önéletrajzom "elolvasása" után, hogy tárgytalan. Mondtam megkérdezhetem betöltötték vagy miért? S akkor azt mondta hogy akinek több munkahelye volt azzal nem vacakol és ezt most nagyon konszolidáltan fogalmaztam meg ahhoz képest a monológhoz képest, ami oltást erre a kérdésre kaptam.

Kérdező egyébként valóban jó kérdés, hogy meddig voltál adott munkakörben mert valóban kell legalább fél év, de inkább egy, míg belejössz, olyanba is ami testhezálló. Én mondjuk most eléggé el vagyok keseredve ezen a téren mert pénzt kell keresnem és nem úgy, ahogy azt elképzeltem (nem a fenti állásról van szó). Na mindegy ha tudok ötletelésbe segíteni írhatsz konkrétabban, ha nem szeretnél akkor sok sikert!

2022. jún. 13. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!