A tanárok hogy bírnak havi 170-ért dolgozni?
Nyugaton én is kb. így a 8-szorosát keresem ennek, pályakezdőként egy nagy multinál.
Ööö, nem tudom hogy bírnak ennyiből létezni. Nyilván a párjuk tartja el őket vagy apuci anyuci vett nekik lakást vagy örököltek stb. Már itt nyugaton se drágábbak az árak, se a bolti, se az ingatlan, csak max a szolgáltatás árak. Nem tudom, hogy tudnak megélni 400 Euro-ból, én max fingok egyet annyiért.
"kapnak 20ezer Cafétériát is"
Nem. Nincs egy fillér Cafetéria se.
A leggyengébb képzettségű keres 170-et. Pl. alsótagozatos tanító napi 5-6 órában. A képzett tanárok 300-400 körül keresnek, a mestertanárok 1 milla körül.
Most amiért megy a műsor, hogy aki jelenleg 200 körül keres, annak a bére 45%-os emelést kapjon. Egyébként a pedagógus bértábla mindenki számára elérhető (google).
Kaptak azt hiszem egy 1000 Ft-os utalványt idén 🤔
Valamelyik képen láttam a kis Matolcsy feleségét egy 8 milliós női táskával.....négy tanár egy évi fizetése :)
#6: Így van, a pedagógus bértábla nyilvános, mindenki számára elérhető. Így akár te is rákereshettél volna, akkor nem írogatnál olyan baromságokat, hogy egy mestertanár 1 milla körül keres. Bruttó 600 ezer körül van a plafon, de ahhoz 42 évet (!) le kell húzni a szakmában.
"Kaptak azt hiszem egy 1000 Ft-os utalványt idén 🤔"
Én nem kaptam egy fillért se... De még nincs vége az évnek, az igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!