Egy átlagos 22 évesnek mennyi megtakarítása / félretett pénze van?
Én 24 vagyok és 2,5 millióm van, most végeztem mesterrel, egyetem mellett gyűjtöttem össze.
Tudom nem 22.
Azt nézve hogy 22 éves egyetemista nem nagyon dolgozik főállásban én átlag 1-200ezer forintra tippelnék.Pályakezdőként nehéz elhelyezkedni,nem is adnak annyi fizetést tehàt nagyon sokan a ranglétra aljàn lévő munkákat csinàlnak ha egyáltalán.Viszont jó részüket eltartják a szüleik vagy ott lakhatnak,nem kell albérletet fizetni ezàltal a kiadàsaik is kevesebb.
Mivel nincs család se a legtöbbnek több szabadidejük is van amit plusz munkàra használhatnak.
3 millió állampapír
Egy Corsa OPC
1.5 millió most a bankban. Ennyim van.
BME re járok mesterre, meg főállásban is dolgozom már, elég szép fizuert. Előtte gyakornok voltam évekig.
23/f
Nekem 6 millió forintom van állampapírban, ebből 4 millió az, amit anyumék gyűjtöttek nekem takarékszámlára születésemtől kezdve, a maradék 2 pedig úgy jött össze, hogy kb 11 éves koromtól kezdve az összes kapott zsebpénzemet, szülinapi/karácsonyi pénzeket + diákmunkából bejövő dolgokat, majd később ösztöndíjat és gyakornoki helyen kapott fizut félretettem.
Havonta pénzem pedig a fizu mellett abból van, hogy a nagyszüleimtől örökölt lakás egy szobáját kiadom a lakótársamnak. Jövőre fogok diplomázni, ha minden jól megy, mert 1 évet kihagytam Erasmus miatt.
22/N, Bp
Ez tök jó kajak, de kiadásaid nincsenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!