Nem szokás teljesen megpucolni csak a gyökeret és földet levenni róla.
2022. jún. 4. 16:41
2/12 anonim válasza:
Biztos van ilyen. Hányok ettől, amikor így próbálják kihasználni az embereket.
2022. jún. 4. 17:06
3/12 anonim válasza:
Elképzelhető; lehet kapni üvegben eltett fokhagymát (olajosat, eceteset), és létezik fokhagymakrém is. Lehet, hogy ez a vállalkozása, hogy ilyesmiket (is) állít elő.
2022. jún. 4. 18:02
4/12 anonim válasza:
Az aztán jó pénz lehet, a hülyének is megéri. Pl 20 kilót megpucolsz 8 óra alatt, már meg is van a napszámod, ami 2600 ft😄
2022. jún. 4. 18:06
5/12 anonim válasza:
Így 10 másodperc alatt " megpucolhatsz" egy fej fokhagymát😄
Miért ne lenne valós? Ez egy tisztességes mezőgazdasági munka.
"Hányok ettől, amikor így próbálják kihasználni az embereket."
Korrektül odaírta milyen munka és mennyit fizet. Aki akarja elvállaja, aki nem az nem. Nem tudom mi ebben a felháborító.
"Pl 20 kilót megpucolsz 8 óra alatt, már meg is van a napszámod, ami 2600 ft😄"
Itt nem olyan pucolásról van szó mint amit te a konyhában csinálsz. A földből kiszedett fogkahgymát kell olyan állapotba hozni, mint ahogy te a boltban találkozol vele. Nem kell gerezdekre szedni és azokat megpucolni.
2022. jún. 4. 18:29
7/12 anonim válasza:
#4 ha 20 kg-ot pucolsz meg 8 óra alatt.. akkor annyit is ér a munkád és mellé még kiállítanak egy fogyatékossági bizonylatot is rólad.
2022. jún. 4. 18:59
8/12 anonim válasza:
"#4 ha 20 kg-ot pucolsz meg 8 óra alatt.. akkor annyit is ér a munkád és mellé még kiállítanak egy fogyatékossági bizonylatot is rólad."
Szerintem jelentkezzél, és pucold meg még a jövő hetet is, nehogy fogyatékosnak nézzenek. :D
2022. jún. 4. 19:53
9/12 anonim válasza:
"Miért ne lenne valós? Ez egy tisztességes mezőgazdasági munka."
Akkor menj és pucold meg.
2022. jún. 4. 19:54
10/12 anonim válasza:
Nem láttam a valós hírdetést, de a kérdésből nem derült ki, hogy ez pontosan milyen munka. Az én olvasatomban a fokhagymapucolás az nem az munka, amikor felszedés után megtisztítod a fokhagymát olyan állapotúra, ahogy a boltokban látod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!