Hogyan alakulnak most az ügyvédjelölti fizetések?
Jelenleg egy közepes méretű, de valamennyire nemzetközinek mondható irodában vagyok. Nem igazán tudom, hogy hogyan alakulnak a fizuk egyéb helyeken.
Főleg a nagy nevű, nemzetközi irodák érdekelnének, mert ott fogalmam sincs, mennyit adnak, sajnos egyszer sem kaptam ajánlatot pl. egy Kinstellartól, Bakertől vagy Dentonstól. Közepes irodáktól én nettó 250-300 közötti ajánlatokat kaptam kb fél éve, jelenleg nettó 300-at kapok, ami már azért nem számít olyan jónak,főleg ilyen infláció mellett.
:D
Nettó 300 az még nem is kevés. Polgáris irodákban max 250.
Attól is függ, mennyi a tapasztalatod!
Egy pályakezdőnek, max fel éves tapasztalattal rendelkezőnek sztem a 300 az a plafon. Nekem olyan is volt, ahol 200at ajanlottak tavaly (persze nem nagy iroda). 🤣
Jelenleg a nagyoknál el lehet kérni pályakezdőként nettó 250-300at,
1-2 év közötti tapasztalattal pedig nettó 300-350 ezret.
2 év tapasztalat felett nem tudom sajnos, de valószínű ott is nő valamennyit.
Én 330at kapok egy év tapasztalattal jelenleg egy közepes irodánál, de az előző helyen pl 280 volt a fizum.
Ha pontos adatokat szeretnél, ajánlom, hogy keresd meg az Arsbonit, én is tőlük kaptam tájékoztatást, amikor kerestem
munkát, mert fogalmam sem volt, hogy mi legyen a berigenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!