Cégen belüli pozícióváltás egy éven belül?25/F
Budapesten dolgozom egy autóipari multinacionális cégnél, kb egy éve a jelenlegi munkakörömben, amely valamelyest a szakterületembe vág, de nem nagy részben. Úgy érzem, hogy nem aknázom ki az egyetemen 5 év alatt tanultakat. Nem régiben hirdettek meg egy állást a munkahelyemen amely sokkal jobban a profilomba illik, viszont azon gondolkodom, hogy ezt egy éven belül meg szabad -e lépni?
A jelenlegi csapatban ígértek már nekem fizetésemelést a nyáron, jelenleg is vannak futó projektjeim, fejlesztések ellenben ezek nem annyira a szakterületeim (habár én úgy gondolom nem vagyok rossz benne és a kollégáim is már amennyire lehetséges számítanak rám és kialakult egy kölcsönös tisztelet is a korom ellenére is).
A sztori a következő lenne, hogy megpályáznék egy másik osztályon egy meghirdetett pozíciót, mellyel jobban tudnám használni a skilljeimet. Ez egy senior pozíció tehát nem feltétlen vagyok top befutó. Ezért is vagyok kissé bizonytalan, hogy leülök beszélni a főnökömmel hogy megpályáznán aztán nem sikerül az eléggé kínosan jön ki. Tisztelem a főnökömet, a kapcsolatunk is korrekt nem szeretném ezt elrontani.
Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Tanácsokat szívesen veszem!
Senior pozíciót évek után.
Oda lesz a tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!