Ha a söfőrök ilyen jól keresnek, hogy-hogy igénytelen - lezüllött ember benyomását keltik?
Állítólag 7-800ezreket keres egy kamionsofőr itthon.
A legtöbb olyan mint egy csőlakó.
#10 2x4,5 órát lehet vezetni de lehet akár 10 órát is heti 3x,rosszul tudja a haver.
Vezetésen kívül egyébb munka is van,rakodás,áru kötözés, papírozás, várakozás és már is össze jön a 13-15 óra munkaidő.
nyilván nem leszek népszerű, de gyanítom, hogy nem épp az igényes értelmes emberekből lesznek kamionsofőrök, hanem azokból, akiknek anno annyira nem akaródzott tanulni. és az igénytelenséget nem csak a külsőségekre értem.
nézd meg mondjuk az agyonajnározott ST22Lacikát. ő legalább tisztán tartja a kamionját, de nem épp lángész, viszont nagyképű.
Még mindig nem tud normálisan angolul, és állandóan elhízik, mert gondolom, gőze nincs arról, h kalóriadeficitben kéne lenni.
egyébként nekem volt alkalmi munkám fősuli közben, rakodóként segítettem furgonos sofőröknek. a fiatal sofőrök általában igényesek voltak (40 alattiak).
Az 50 felettiek viszont olyan szinten igénytelenek és buták, hogy elképesztő: cigi, köpködés, böfögés. nem akarom ragozni, az alapszükségleteknek éltek, és kb. egy gyerek szintjén voltak. a vezetésen kívül nem is értettek semmihez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!