Mennyi a nettó átlagbér szerinted most Budapesten?
Figyelt kérdés
Medián átlagbér, tehát Mészáros Lőrincet most ne számítsuk.
Ki mennyit tippel?
2022. jún. 1. 23:56
11/14 anonim válasza:
Én Budapest külkerületében dolgozok, gyakorlatilag épp hogy Budapest, ott fordul vissza a BKK-s busz, 30 alatti vagyok, a nettóm 420e (logisztika)
Nem hiszem, hogy a környéken, (kb 30 logisztikai cég van legalább ha nem több) sok ember lenne, aki nálam rosszabbul keres. Biztosan van (targoncások pl) de nem sok.. A managerek, felsővezetők, kamionsofőrök természetesen ezt magasan verik, most csak a hozzám hasonló átlagos dolgozókra gondolom. Szóval..
A takarítónő aki az irodánkat épületet takarítja 2200-as órabérben jön, 17-22ig takarít. Szóval 240 ezret megkeres ő is napi 5 óra munkával.. Arányaiban nézve még jobban áll mint én a diplomámmal :D
13/14 anonim válasza:
Ha csak Budapestet nézzük akkor azért magasabb az országos átlagnál kb 300-350 nettó megvan a medián kereset. Orszagosan inkább 250 nettó körüli.
14/14 anonim válasza:
Budapesten az átlag emberek nettó 3-400, 500 nettókat keresnek gyakorlatilag milliomos képző lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!