Irodai munka mellett takarítani?
25 éves vagyok, 1 éve diplomáztam, azóta főállásban dolgozom egy multinál,ahol egyetem alatt gyakornok voltam.
A fizetés nem a legjobb, a cég úgymond a nevet, a "referenciát" is fizetésnek tekinti, mivel elégge nagy dolog ha valaki ott dolgozik és rengetegen szeretnének bekerülni,így nem is erőlteti meg magát fizetés terén.
Nettó 270ezer körül keresek,amiből 50et minden hónapban félreteszek,de a többi mind elmegy.
Csak ugye jött ez a nagy infláció és semmit nem emelnek a fizetésen....
Egyedül élek már egy 1,5 szobás lakásban (saját,de magas a rezsije).
Szeretnék még legalább 1 évig a cégnél maradni,viszont szeretnék többet félretenni pl.nyaralásra,jogsira.
Arra gondoltam,hogy vállalnék egy másodállást mondjuk hétvégén. Igaz,hogy így is nagyon stresszes a munkám és kéne az a 2 nap pihenés+barátom is van(nemrég óta,szóval nem élünk együtt), de muszáj lenne még valami bevételi forrás.
Az az igazság,hogy eléggé szeretek takarítani,rendszerezni kiskorom óta, így arra gondoltam,hogy hétvégén talarítani járhatnék. Tudom most sokan hülyének néznek,hogy nem méltó ez egy diplomás irodistához, de nincs más dolog amihez végzettségem lenne és még szeretném is csinálni.
Mit gondoltok erről? Hatalmas hülyeség? Másnak még nem mertem mondani.
25N
Ezen mar en is gondolkoztam..csak en nem merem bevallalni a baratom miatt,meg csalad miatt,hogy mit szolnanak…de szerintem jo otlet,ha nem prazol attol ki mit fog szolni..
Hetvegen 4orat takaritani csaladnal 15-20ert szeritnem tok jo.
Amugy plazmat is lehet adni heti1-2x az 10-10 alaklamankent,szerintem az is durva bevetel,en sajnos azt sem adhatok,mert verszegeny vagyok..egyetem alatt jartam es eleg jol jott az a havi 40-50 plusz.
Ha belefél az idődbe/energiádba, akkor vállalj másodállást.
Egyébiránt spórolásra intenélek. Havi 220 kiadás rengeteg egymagadra, ennek kb. a fele a reális. Ha albérletben lennél vagy lakáshitelt törlesztenél, akkor lenne reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!