1/19 qkker1 válasza:
Bármit kérhetsz, az már más történet, hogy mit kapsz.
3/19 anonim válasza:
Kérhetsz hát, mi kb. minden hónapban elmondjuk a főnöknek, aztán mégsem kapunk.
4/19 anonim válasza:
Ilyen infláció mellett kötelező is. Jóval kevesebbet ér a pénzed mint 1 éve ért ergo jóval kevesebbet keresel mint 1 éve.
5/19 anonim válasza:
3. nem kérni kell hanem követelni :)
6/19 anonim válasza:
"Ilyen infláció mellett kötelező is. "'
Ja értem! Nem tudtam!
megtennéd hogy ezt elmondod a főnökömnek?
Ígérem hogy az emelést amit ad, 100%ban átádom neked az első 3 hónapban!! (azt a nullát azt mind neked adom)
NA? Jössz?
elmondod neki hogy kötelező emelnie?
Mert ő ezt nem tudja. 2017 óta nem tudja.
7/19 anonim válasza:
Egy év után, ha jól dolgozol, simán. Én nemrég kaptam kicsit több, mint 1 év után 30% emelést.
8/19 anonim válasza:
A jelenlegi áremelkedés mellett, ezt nem neked kellene kérni, ha nem a cégnek kellene adnia.
Igen kérjél, ha nem adnak, akkor keres olyan helyet, ahol jobban meg becsülik a munkádat.
9/19 anonim válasza:
6: Az enyém se tudta. Mentem máshova.
Ennyi idő után teljesen jogos, ha többet kérsz. Tedd szóvá!
Egy év után is jogos. Most már tanultam ebből és a jövőben jelzem, ha ezzel probléma van.
10/19 anonim válasza:
#6: Ha 5 éve nem kaptál fizetésemelést, akkor te vagy a hülye, hogy még ott dolgozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!