Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Értékesítői fizetés Budapesten...

Értékesítői fizetés Budapesten, kérhetek fizetésemelést?

Figyelt kérdés

Nagyon vacillálok, hogy kérjek-e idén fizetésemelést, tekintve, hogy elég magas volt az infláció.

Értékesítőként dolgozok.

Nettó 350e forint az alapbérem, emellé jár autó és tankoló kártya is.

A jutalék negyedévente érkezik, átlag nettó 500-600e.

15% emelésre gondoltam, szerintetek oké lehet?

2022. febr. 4. 16:08
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve annyi még, hogy most ugye a 25 év alattiak miatt a nettóm amúgy is nő 65e forinttal, de elvileg ehhez a munkáltatónak nincs köze.
2022. febr. 4. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerni kerhetsz barmit.
2022. febr. 4. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne a gyakori népét kérdezd, hanem a munkáltatódat, erre itt senki nem tud helyette válaszolni.
2022. febr. 4. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

"tekintve, hogy elég magas volt az infláció."

Mi köze ennek az inflációhoz? A te munkádnak van egy értéke. Attól még nem fog többet érni, hogy a tescoban drágább lett a paradicsom. Ha te úgy gondolod hogy a munkád többet ér annál amit most kapsz, akkor kérj emelést.

Egyébként az értékesítő tipikusan az a munka, ahol még nagyságrendileg sem lehet belőni látatlanban hogy mennyi a reális fizetés.

Egy szobafestőnél kb. meg tudnánk becsülni, mennyi munkát tud elvégezni havonta. Lehet hogy kifest 1000 négyzetmétert, lehet hogy 1300-at (most csak hasra mondtam valamit), de azt azért tudjuk hogy ez se 20, se 100000 négyzetméter nem lehet. Ezzel szemben egy értékesítő hozhat egy hónapban 1 millió vagy 100 millió hasznot is a munkáltatónak.

2022. febr. 4. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérni kell!
2022. febr. 10. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
26%

"Mi köze ennek az inflációhoz? A te munkádnak van egy értéke. Attól még nem fog többet érni, hogy a tescoban drágább lett a paradicsom."

Mi az hogy nincs köze hozzá? Ertekesitokent dolgozik, szóval amit elad annak az ára is nőtt. Lehet hogy pont a Tescoban árul paradicsomot. :D

2022. febr. 10. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jutalékos rendszerben értékesítesz, akkor szerintem kevés az esélye, hogy emelést kaspz, mivel ilyenkor tipikusan azt mondják, hogy adj el többet, akkor több pénzed lesz a jutalékból.
2022. febr. 11. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Havi szintre lebontva keresel nettó kb. 520 ezret, kapsz mellé autót is és fizetik az üzemanyagot. Ja + 68 ezer a korod miatt. És még 25 se vagy. Jobban keresel, mint a kortársaid 90%-a. Hova akarsz még fizetésemelést? Örülj neki, hogy ilyen jól keresel.
2022. júl. 29. 09:23
 9/9 A kérdező kommentje:

8. mi köze a fizetésemnek a koromhoz? Sőt mi köze az adókedvezményhez?

Több mint a 90%nál keresek jobban, és éppen azért, mert nem ezt a nyomorgó hozzáállást követem, hogy "örülj neki". Persze, örülj neki, hogy van mit enni, meg, hogy van fedél a fejed fellett.

Egyébként kértem és végül 20%-ban állapodtunk meg alapbér szinten.

2022. aug. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!