Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyi adminisztratív munka...

Pénzügyi adminisztratív munka fizetési igény?

Figyelt kérdés

Behívtak, talán lesznek annyira jófejek, hogy megmondják konkrétan mennyi az annyi, de valószínűbb, hogy tippelgetnem kell.

Német vagy angol középfok, minimális pénzügyi vagy könyvelésen szerzett adminisztratív tapasztalat, felhasználói excel tudás. Vidék, multi cég.

A feladat a könyvelési munkák adminisztratív támogatása, illetve német (vagy angol) nyelvű kapcsolattartás lenne a társosztalyokkal.

Most jogi asszisztens vagyok, 450 a bruttóm, plusz cafeteria. Ennél lentebb nem váltanék,igaz,itt nincs 13 havi,multinál talán van.

2022. máj. 31. 09:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Hát br 450 alatt ne vállald el, de esélyes, hogy mások kevesebbet mondanak majd.
2022. máj. 31. 09:31
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
Ehhez szakmailag milyen releváns végzettséged van?
2022. máj. 31. 10:18
 3/25 A kérdező kommentje:
Merlegkepes könyvelő plusz pénzügyi számviteli ügyintéző,valamitn angol német középfok.
2022. máj. 31. 10:19
 4/25 A kérdező kommentje:
A jogi asszisztenshez nem volt semmilyen végzettség, de mivel jól tudok németül, így felvettek. Mondjuk előtte titkárnő voltam ügyvédi irodában, az is számított.
2022. máj. 31. 10:23
 5/25 A kérdező kommentje:
#2es, tudod a választ a kérdésemre?
2022. máj. 31. 10:55
 6/25 anonim ***** válasza:

Ha már valtasz, akkor bruttó +100.000 legyen meg különbözetként.

Biztos vagyok benne, hogy kérdezni fognak.

Ha kérdezik, h mennyit kerestél a másik helyen, akkor mondhatod, hogy bruttó 500 körül, de szimpatikus a cég, új kihívás lenne a munkakör, ezért már bruttó 550 körül csábíthato vagy.

2022. máj. 31. 11:44
 7/25 anonim ***** válasza:
Igen, így már lehet érdembe segíteni. Ezek ezek érdemi szakmai végzettségek hozzá, én a bruttó 375-400-at simán elkérném (480-500 már nem tudom mennyire releváns azért vidéken, Pesten inkább, de vidéken ennyit tuti nem fognak adni - én is vidéki vagyok, úgyhogy nagyjából ebbe vagyok képbe én is).
2022. máj. 31. 11:46
 8/25 A kérdező kommentje:
Fú, hát az a 370-400 bruttó nagyon lehangolo lenne, a 450 után még pláne. De mondom, multi... Sima asszisztensként, nem pénzügy, hanem inkább ilyen mindenes, egy noname magyar Kftben kerestem 5 éve bruttó 300at,nyelvvizsga meg minden nélkül, sima erettsegivel. Azóta lettek a szakmáim, nyelvvizsgaim, meg eltelt 5 év is. Hervaszto lenne, ha csak ennyi lenne tényleg,foleg egy multinál.
2022. máj. 31. 11:52
 9/25 A kérdező kommentje:
Viszont szeretnék már a szakmában elhelyezkedni, a távoli jövőben saját könyvelő vállalkozást is szeretnék, ehhez kellene már tapasztalat. De gombokert meg nem akarok elmenni, a kenyeret nekem is penzert adják a boltban.
2022. máj. 31. 11:53
 10/25 A kérdező kommentje:
Szombathely egyébként.
2022. máj. 31. 11:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!