Az onlineállás.com legális?
Azt nem tudom hogy legális e, én a kényszer miatt vállaltam.
Rettenetes meló van benne amit elvárnak a munkavállalóktól, aprópénzért, szó szerint. Ez még kereset kiegészítésnek sem elég. Mentálisan teljesen lefárasztott, már előre gyomoridegem van ha oda kellene ülni a számítógép elé "dolgozni". Rettenetes az egész és ráadásul olyan pénzért amit kb. Egy afrikai éhező országban adnak... Nevetséges a mai világban ez a zsebpénz, mert másnak nem igen tudom nevezni.
Ezt csak annak tudom elképzelni akinek esetleg valamilyen fogyatékkal élő betegsége van, mondjuk kerekes székes, és semmi más lehetősége nincsen, de neki is csak apró pénz marad, ráadásul készüljön fel hogy nyugtatóval kezdi majd a munkát előbb utóbb, mert ezt "józanul" nem lehet ki bírni, és akkor még az erkölcsi részébe bele se megyek inkább. Nem ajánlom.
Jaj, de rosszul hangzik. Azt hiszem nem is akarom tudni a részleteket :(
Remélem nem lesz sokáig életképes az oldal.
#5, kérlek, mesélj kicsit részletesebben!
Mit értesz "aprópénz" alatt, azaz havi kb mennyi jön be?
Nagyjából milyen jellegű beszélgetésekre kell számítani?
(Helyhez kötött rokkant vagyok, nagyon nagy gondban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!