Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betanított szellemi munka?

Betanított szellemi munka?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen?

2022. máj. 30. 14:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Munkaero kölcsönzés mint ahogy írtam pl bankok keresnek. Véleményem szerint az betanított szellemi munka.
2022. máj. 31. 08:57
 12/29 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem találok,de biztos én nem tudok valamit.
2022. máj. 31. 11:54
 13/29 anonim ***** válasza:
78%
Pannonjobnal nézz körül
2022. máj. 31. 13:25
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
Van, csak kevesebb mint régen, fejlődik a világ,minden cég automatizalni akar es ez ahhoz vezet hogy az ilyen típusú munkak megszűnnek.
2022. máj. 31. 15:42
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
Én jelenleg SSC-ben vagyok könyvelő, itt betanítanak akár a nulláról is, csak valamilyen felsőfokú végzettség kell+nyelvtudás.
2022. máj. 31. 22:00
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Miért keresel ilyent? Ritka unalmas munka lehet.
2022. jún. 6. 23:55
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyire "szellemi munka" érdekel, akkor mért nem tanultál tovább?
2022. jún. 15. 22:42
 18/29 anonim ***** válasza:
97%
Adatrögzítő, adminisztrátor, Call center ügyintéző, contact center ügyintéző, telefonos értékesítő (Telesales), egyéb egyszerűbb back office munkák, postázó munkatárs multinál... Ezek mind olyanok amire betanítanak. Úgy ne keressél ilyeneket, hogy beírod "betanított szellemi munka", mert ezeket se így hirdetik meg, de az egyszerűségéből az állas hirdetésnek látható, hogy nem agytörsztöket keresnek. Főként, ha feltüntetik hogy érettségi elegendő akkor nyert ügyed van.
2022. jún. 16. 06:51
 19/29 anonim ***** válasza:
36%
Portás és közben olvashatsz vagy tanulhatsz. Így végülis szellemi munkát végzel.
2022. jún. 23. 10:58
 20/29 anonim ***** válasza:
88%

Csatlakozom a 18-ashoz. Én voltam kormányzati ügykezelő kormányhivatalban, ott gyakorlatilag iktatás, scannelés, postázás volt. Megmutatták mit és hogy, és csináltam.

Multinál voltam back office-on, ott is betanítottak, és most contact center ügyintéző vagyok szintén multinál, ide sem kellett semmilyen végzettség, csak az érettségi.

Milyen munkát keresel? Érdemes bankok, biztosítók, pénzintézetek honlapjaira felmenni a karrier részre, és ott keresni állásokat adott cégeknél. Én eddig minden állásom így szereztem, a Profession, Indeed és társai felejtősek.

2022. júl. 18. 00:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!