Futárok akik Wolt, Foodpanda-ban dolgoznak, hagyományos futárok nem lennének?
Szóval aki Woltozik, Foodpandazik, nem azért csinálja mert amúgy elmenne bárhová kaját kiszállítani, hanem a rendszerek "szabadsága" miatt, ez mondjuk különösen a Wolt-ra igaz, hogy szó szerint akkor dolgozol amikor van időd és kedved.
Tehát ha egy étterem szólna hogy gyere hozzánk teljes állásba kiszállítónak azt viszont nem vállalnák el?
Nem fizetnének annyit mint a Foodpandánál.
Hiszen jóval kevesebb a rendelés és sokkal szétszortabb, tehát óránként kevesebbet tudsz kivinni.
Óránként nettó 3 ezret biztos nem fizetnének biciklis futárnak.
#1 Kérlek, írd meg, mire alapozod, hogy egy átlagos biciklis futár óránként stabilan ennyit keres. Nem hiszem, hogy egész évre vetítve megvan a 3000 Ft/óra "nettö". Te magad biciklis futár vagy?
Hány futár keresetéből következtettél erre? Nyáron is lehet ennyit keresni?
Kérdező, érdemes tudnod, hogy maguk az éttermek nem alkalmaznak biciklis futárokat, bringával legfeljebb olyan cégekhez szerződhetnél, mint a Hajtás Pajtás, Rocket stb.
Biciklis futár voltam, de csak egyetem mellett “diákmunkának” csináltam, mert ez fizetett a legjobban.
Én ennyit kerestem. Igen, nyáron is. Főleg nyáron dolgoztam a legtöbbet, ami elvileg kereset szempontjából nem is annyira jó, mert akkor vannak a legtöbbet. Megjönnek a hozzám hasonló szezon munkások.
Amikor meg hidegebb az idő, akkor meg futár hiány van, de december, januári hónapokat már nem vàrtam meg.
De … a nyáron 12 óráztam is több műszak összevágásával és volt hogy 6 napot egymás után. A 40 óra mindig megvolt.
Egyetem mellett csak kb 20.
Biciklis futár vagyok másodállásban, tavaly nyáron kezdtem, 3 hónapig főfoglalkozásként futárkodtam. A saját tapasztalatom az, hogy nem lehet folyamatosan óránként háromezer forintot keresni. Esős időben, télen vagy amikor nagyon sok a rendelés, akkor persze igen, egyébként nem. Ezt több más forrás is alátámasztja, cikkek, kommentek. Tehát nem arról van szó, hogy peches volnék, és csak nekem nem sikerül. :D
Másrészt nem minden futár húszéves egyetemista, aki képes egymás után több napig 12 órázni. De jól van, elfogadom, hogy egy edzett, ügyes futár ilyen jól keres, pl. a youtube-os srác is, aki amúgy kerékpárversenyző, és 30 km/h feletti sebességgel suhan az utcákon. Az #1, 3, 5 válasz szerzője is ebbe a top kategóriába esik, van ilyen. De biztosan nem ez az átlag.
A kedves lepontozók is megírhatnák a saját tapasztalatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!