Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szoftverfejlesztő cégeknek...

Szoftverfejlesztő cégeknek jobban megéri ha Msc-re megyek?

Figyelt kérdés

Ezt azért kérdezem, mert akkor továbbra is hallgatói jogviszonyom lesz, tehát diákszövetkezeten keresztül feltudnak venni, ami úgy tudom sokkal olcsóbb, mintha felvennének teljesállásba.

Tehát technikailag ugyanazért a munkáért kitudnak fizetni többet.

Viszont az Msc-t félek a fejem fölé tartják majd, hogy "még tanulsz, még nem vagy teljesértékű munkaerő" még úgyis hogy ha jobb is vagyok velem egy szinten lévő fejlesztőknél.

Tehát kevesebb fizetésre számítsak ha Mscre megyek?

2022. máj. 29. 12:46
 1/4 anonim válasza:
57%
Nekem a tapasztalatom az, hogy pont nem foglalkoznak azzal, hogy kinek milyen végzettsége van. Vagy meg tudod csinálni a feladatot vagy nem. Ez a próbaidő alatt úgyis kiderül. Ideális esetben korábban is mikor megkapod a próbafeladatot.
2022. máj. 29. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Viszont itt nem is a végzettségre ment ki a kérdés, hanem hogy hátrány-e a hallgatói jogviszony?

Ahol mondjuk úgy kell kivennem a szabaidőimet, hogy tudjak menni vizsgázni és időnként hétvégén dolgozni egy pici extrát vagy normál munkaidőn kívül.

2022. máj. 29. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Diakszovetkezeten keresztul nem fogsz magasabb bert kapni, mintha onalloan mennel, ez biztos, ugyhogy anyagilag egyaltalan nem eri meg.

Gyakorlati tudas szempontjabol szinten elhanyagolhato a haszna, a papir csak par helyen (legtobbszor allami vagy oktatasi intezmenyekben, ahol a fizetes van a piaci szint alatt) szamit barmit is.

Tehat kb csak a hatranyok maradnak.

2022. máj. 29. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Irreleváns.
2022. máj. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!