33 évesen még lehetséges elhelyezkedni junior szoftverfejlesztőként (harmadéves levelezős mérnökinfós hallgatóként)? Kell ennyi idősen valaki cégeknek, ha még csak juniorként tudna kezdeni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 13:59
1/6 anonim válasza:
Jelenleg sehogy sem lehet. Mindenhova seniort keresnek csak. Az meg nem esik le nekik, hogy ha nem foglalkoztatnak juniort, nem lesz több senior se.
2/6 anonim válasza:
Én még 56 évesről is tudok, aki juniorként kezdett. Alapvetően ha nem zavar, hogy huszonévesek lesznek feletted, akkor más akadálya nincs.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Engem speciel nem zavar, ha fiatalabb a főnök..legyen jófej, ez a lényeg.
#1 -es hát jah, ha nem biztosítják a junior utánpótlást, tényleg nem lesz több senior, és mehet a sakkozás még lélegző seniorokért, ásva ezzel az IT sírját.
2021. jan. 18. 23:40
4/6 anonim válasza:
A nagy gond az, hogy levelezős vagy, így pedig nem tudsz diákmunkát vállalni (nappalisokkal szemben hátrányba kerülsz, de pl. bootcampesnél/magától tanulónál meg jobb vagy).
5/6 A kérdező kommentje:
#4 -es hát jah, levelezősként esélytelen a diákmunka sajnos. De azért nem adom fel, illetve ha más nem, külföld..ott nagyobb a verseny tudom, de ott kevésbé számít ez a kor dolog (bár ez lehet itthon sem mérvadó, ezt nem tudom), és nyitottabbak a munkaadók (saját tapasztalat). Egyébként pár hete lettem 31, még nem 33 vagyok, bár talán ez túl sokat nem számít már.
2021. jan. 19. 12:50
6/6 A kérdező kommentje:
Igazából annak örülnék még, ha olyan is látná és írna véleményt, tapasztalatot, aki konkrétan döntéshozó, hogy kit vegyenek fel a céghez - ha van ilyen, kérem ne tartsa magában. ;)
2021. jan. 19. 12:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!