Melyik "fejvadászok" megbízhatóak?
Munkaerő közvetítő cégekre gondoltam. Kedves kis lakótársat felszolgáló OKJ képzéssel rendelkezik. Itt Budapesten kéne neki jó helyet találni, ahol a műszak hossza soha nem haladja meg a 12 órát, és kb 22 órakor minden esetben eljöhet haza.
Korai kezdés nem probléma. Bérigény: >370eFt bruttó, 168 munkaórára.
Itt valami szereptévesztés van.
Az ilyen cégek nem arról szólnak, hogy munkaerőpiacon gyenge alkupozícióban lévő embereknek keresnek az ő írreális elvárásaiknak megfelelő munkát.
Szerintem a fejvadászok egy kicsit komolyabb munkaerővel foglalkoznak...
Ilyen emberekkel mint te írtál Dunát lehetne rekeszteni,egy OKJ vizsgáért meg 0 tapasztalatért senki nem fog kapkodni.Ez kb az a szint amikor örülsz ha nem valami über fos helyen kell dolgoznod
A fejvadász és a munkaerő közvetítő cég nem ugyanaz.
A fejvadász jól képzett, tapasztalt, több nyelvet beszélő szakembereket hajt fel a cégeknek, és ennek jól meg is kéri az árát a cégektől.
A munkaerő-közvetítő meg alacsony végzettséggel rendelkező embereket keres, általában betanított munkára, és jogilag ő lesz a munkaadó. Ez azért jó a cégnek, mert ha jogi probléma van, akkor nem neki kell a beosztottak bajlódni, meg az egész felvétel, bérezés stb, procedúrát megspórolja magának.
Szerintem a te barátnőd egyik kritériumnak sem felel meg, inkább a helyi újságban keressen hirdetéseket, vagy menjen be büfékbe, éttermekbe, hogy van-e felvétel. Hogy este 10-kor mindig eljöhet, arra mérget ne vegyél, ebben a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!