Rabszolga
Èvi 327 munkanap, napi minimum 12 óra
Állás nem tud megbízható lenni. Ember tud…
Kérlek, tanulj meg rendesen magyarul.
Az állás, valós vagy nem valós tud lenni.
"Teljes átoltottság koronavírus ellen"
Szerinted egy ilyen baromnál milyen lehet egy bentlakásos állás? Igazi debil lehet a hirdető. Lehet, hogy éjjel amíg alszol beköt valami infúziót, hogy teljesen át legyél oltva. Cserébe ad - valószínűleg full feketén - havi 300 ezret és Romániába utazást az állatja :-DD
Az első válaszolóval ellentétben én keveslem ezt a fizetést. Budapesti állásoknál 2500-3000 forint az órabér, de múltkor hónapokig hirdettek olyan állást, ahol heti 6-7 nap, de utána egy hét szabad (két dadus váltásban) 350 ezerért és nem találtak rá embert.
A "szorítsa háttérbe a saját életét" és az "évi két hazautazás" is elég elrettentő szerintem.
Ezt román vendégmunkásoknak szánják hogy visszautazást biztosítanak Romániába?Max egy über koldus románnak érhetné ez meg de ennyi erővel elmegy Németországba,Ausztriába többször ennyiért,nem nálunk cselédkedik egy átlag fizetésért.
Mindenki másnak ez gyér,eleve kevés ember vállalná be ezt akármennyi pénzért.Idegeneknél laksz évekig,életed semmi,privát szféra semmi,ki vagy szolgáltatva,én inkább dolgoznék minimálbérért mint ez.Aki meg bevállalná annak rohadt kevés nettó 300ezer ilyen körülményekért.Van olyan betanított munka ahol ennyit vagy valamennyivel kevesebbet kapsz és otthon laksz,nem egész nap dolgozol,ez a szabadság megfizethetetlen.
Ahhoz hogy ezt valaki bevállalja legalább 4-500ezret kéne fizetnie mert ennyiért már van értelme beáldozni a szabadságodat egy ideig.Így biztosan nem fog senki elmenni hozzá.
Nem gondolnám, hogy kamu a hirdetés, nálunk egy ügynökség közvetített ki egy állandó bentlakó gondozót a magatehetetlen, ágyhoz kötött, idős rokonunkhoz, hasonló feltételek mellet, ez egy működő konstrukció.
300 nettó + teljes ellátás (étkezés+szállás) szerintem egyáltalán nem rossz annak, aki ezt az életkörülményei miatt megengedheti magának.
#8 Közben a kérdésre elfelejtettem válaszolni :D
Első blikkre nem tűnik rossznak,érthetően le van írva,szerződés rész is rendben van.Ennyiből nem lehet biztosra leszűrni hogy átverés-e,meg kell nézni és utána derül ki.
Lehet csak egy elfoglalt szülő akinek nincs elég ideje csak kicsit nagyok az elvárásai.Aztán lehet rádzárják a pincét és rabszolgának megtartanak.Bár az durva lenne,elég gyorsan megtalálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!