Rossz előjel lehet ha viszonylag hamar (10p) véget ért az állasinterjú?
Az idő önmagában még kevés információ. Miket kérdeztek, tudtál válaszolni?
Egyébként milyen volt az összbenyomás?
Én egyszer voltam a Hankooknál állásinterjún pénzügyes állásra. Már hárman ültünk a váróban, és beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy 10 percenként hívták be a jelölteket. Én már akkor gondolkodtam, hogy inkább hazamegyek.
Az állásinterjú egyébként abból állt, hogy ott olvasták el az önéletrajzomat, mert előtte nem vették rá a fáradtságot, aztán közölték, hogy nem engem keresnek. Elég sokat utaztam érte, eléggé ki is akadtam, amúgy a mai eszemmel már megmondanám az ilyeneknek, hogy én időt, és fáradtságot nem sajnálva idejöttem, nekik meg annyit sem érek, hogy előtte elolvassák az önéletrajzomat? Minek szórakoznak az emberrel, esetleg kérhetek útiköltség térítést? (Jó, nyilván nem adnának.)
A Vízműveknél meg úgy jártam, hogy kézzel írt önéletrajzot kértek. Ki kér manapság ilyet? Azt mondja fejvadász, ez is egy szűrő, ha rászánod az időt, hogy lekörmöld, akkor már fontos neked a dolog. Hát, én rászántam, de ők még arra sem vették itt sem a fáradtságot, hogy elolvassák. Ott futotta át a nő előttem, és ő is közölte, hogy nem rám gondolt.
Szóval vannak ilyenek.
Amúgy én már levontam azt a következtetést, hogy kézzel nem írok önéletrajzot és Assessment Centeren nem veszek részt. Ne képzelje pszichológusnak magát a főnök.
Azért ahova engem felvettek mindenhova minimum 1 órás állásinterjún voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!