Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány a petting során sem mondja soha azt ,hogy "szeretlek" akkor az rossz előjel?
Figyelt kérdés
Én még a kapcsolatunk elején megmondtam neki,meg amúgy is gyakran,de ő még sosem.Szoktunk pettingelni,de konkrétan szex még nem volt.Lehet ,hogy még nem hódítottam meg teljesen?2022. ápr. 20. 07:17
2/12 A kérdező kommentje:
Baj még nincs mert hancúrozásban benne van.:) De fura ez így.
2022. ápr. 20. 07:20
3/12 anonim válasza:
Nem szeret és nem szerelmes beléd.
De a hancúrozás meg jól esik neki.
6/12 anonim válasza:
Veled is baj van, ha petting alatt várod azt, hogy szerelmet valljon.
7/12 anonim válasza:
Nem duktad elég méjjre az ujad. Dukd jo méjjre és akort majd mongya.
8/12 anonim válasza:
Nem értem, mi köze van a pettingnek a szeretlek mondásához?
És az ugye megvan, hogy a szerelem nem úgy működik, hogy te elvégzel x tennivalót és utána a másik automatikusan beléd szeret?
9/12 anonim válasza:
Nekem inkább az lenne furcsa, hogy olyan amcsifilmek módra folyamatosan ájlávjú-zna...
Van, aki szégyellősebb, és nem meri mondani. De a cselekedetei alapján egyértelmű, hogy szeret. Ezt neked kell tudni felmérni.
Ne ítélj a verbális dolgok alapján.
10/12 anonim válasza:
Nem szabadott volna a kapcsolat elején mondani. A lányoknak a szeretlek szó sokkal többet jelent. Az kb. előszobája annak, hogy hozzámjössz feleségül. Nem mondunk ilyen egy kapcsolat elején és légyszi ne is várd el tőle még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!