Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Anyukák ismertek bármilyen...

Anyukák ismertek bármilyen otthonról bedolgozós munkát?

Figyelt kérdés

Gondolok itt borítékolás, adminisztráció, csipesz osszerakas akármi..

Itthon vagyok babával és kellene valami plusz kereset, de nem találok semmit a neten. Amit találtam, ez a kérdőíves munka, hát... Jó ha 3000 Ft összejön belőle havonta a pontokból.

Valami olyan kellene, amivel minimum plusz 20 ezer összejön havonta.

2022. máj. 24. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen munka nem létezik, kb. a 90-es években volt, nama már nincs.
2022. máj. 24. 10:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 10 éve csinált ilyeneket. Borítékolás, gyöngyfűzés, stb.

Már akkor nem érte meg....

2022. máj. 24. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Keress part time munkat...
2022. máj. 24. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ilyen. Ma már vetkőzni kell, vagy érteni valamihez..
2022. máj. 24. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Jol nezel ki? Kuldj kepet, lehet lenne valami
2022. máj. 24. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, mivel nem tudsz előállítani annyi értéket a vázolt feltételekkel, hogy még a munkabéred is kitermelje. Ha nagyon ráérsz, lehet jobb lenne, ha a ház körül dolgoznál, kertészkednél, kaját termelnél, mert akkor szintén "keresnél". (olyan értelemben, hogy a kiadásaitokat csökkentitek). Nyilván ezt a kőbányai 9. emeleten nehéz kivitelezni, de csak egy példa volt.
2022. máj. 24. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Jó lenne, ha lennének ilyen zero effort acceptable outcome otthonról csinálható munkák, de nincsenek.
2022. máj. 24. 15:07
 8/9 ascelpius ***** válasza:
100%
Még annó anyukám csinált ilyet: tolltartókat kellett összeraknia otthon, reggel hozták az anyagot és este vitték el a készeket. Ma már szerintem ilyen nincs (ennek több mint 20 éve)
2022. máj. 24. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:
37%

De jó is lenne! Én is kisbabás anyuka vagyok. Én is örülnék ilyennek, de már egy részmunkaidős home office állásnál is, ami nem valami call center. (van diplomám, nyelvtudásom, de így sincs hú de sok lehetőség, főleg mivel vidéki vagyok, és home office a legtöbb helyen csak próbaidő után van.)

A kormány gondolhatna erre is. Sokkal több resznukaidős, normálisan fizetett állásra lenne szüksége az anyukáknak.

2022. máj. 25. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!